Sport

Proiect de 15 milioane euro blocat în Consiliul local

Despre discuţiile care au avut loc în ultima şedinţă a Consiliului local Alexandria s-a tot vorbit în ultimele zile. Blocarea hotărârii prin care ar urma să demareze lucrările de modernizare de la stadionul Muinicipal, vine să arunce o pată pe imaginea de ansamblu a aleşilor locali, iar “contestatarii de serviciu”, în frunte cu pdl-istul Florin Titirişcă, trag înapoi imaginea oraşului. Proiectul care ar urma să se deruleze la stadionul Municipal vizează lucrări de 15 milioane euro, bani care ar veni prin Compania Naţională de Investiţii, cea care va derula şi lucrările. Iar la final, după cum a spus primarul Victor Drăguşin, stadionul Municipal din Alexandria ar urma să arate ca cel din Târgu Jiu (foto stadionul Municipal Târgu Jiu).

Se pare că acest proiect va ajunge din nou pe masa consilierilor locali, iar în cele din urmă aleşii municipali vor înţelege că o asemenea lucrare merită făcută, mai ales că banii nu sunt ai municipalităţii, dar sunt pentru oraş.

B. Pană

One Comment

  1. La 15 mil. euro ar trebui sa se apropie de stadionul Petrolului (17 mil. euro); am fi de-a dreptul incantati sa avem un asemenea stadion, de aceea propun prezentarea in detaliu a proiectului, care sa fie supus dezbaterii publice; ne vom putea noi depasi conditia, sau e doara o ‘petarda’ al carei zgomot se va stinge mai spre iarna?…Pana la urma, un alt fel de politica inseamna sa joci cinstit, cu cartile pe fata si sa accepti feed-back-ul ca modalitate de progres sistemic al comunitatii in fruntea careia te afli…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.