Progresul Spartac București – Voința Saelele 1-3 într-un joc amical

Pe parcursul săptămânii trecute, la București, a avut loc, pe fostul Stadion Prefabricate, un meci amical între liderii seriilor de Liga a IV-a din București, respectiv Teleorman. Voința Saelele s-a impus cu scorul de 3-1, în calitate de echipă oaspete, împotriva celor de la Progresul Spartac București.

Partida s-a disputat pe un teren sintetic de bună calitate și a avut un caracter de verificare a potențialului de joc, în condițiile în care, să nu omitem acest fapt, cele două echipe se pot revedea într-un meci oficial, în dublă manșă, pentru promovarea în Liga a III-a.

Inițial, Voința Saelele avea programat un meci amical cu încă divizionara secundă Metalul Reșița, care evoluează la Snagov, în județul Ilfov. Meciul respectiv a fost anulat pe ultima sută de metri, deoarece Metalul Reșița este matematic retrogradată, iar patronatul a anunțat o remaniere masivă a lotului. În aceste condiții, actuala garnitură nu a mai fost interesată să susțină un meci de pregătire cu Voința Saelele. Conducătorii de pe Valea Oltului s-au reorientat și, la fel, pe ultima sută de metri, au reușit să găsească un adversar pentru a umple gaura din programul echipei.

Voința Saelele este campioană a județului Teleorman și urmărește promovarea în Liga a III-a. (Cristi Frisk)

Leave a Comment

*

code