Programare online pentru depunerea cererilor de eliberare a paşaportului

Solicitanţii paşapoartelor simple electronice şi temporare pot opta pentru programarea online în vederea depunerii cererilor, începând cu data de luni, 11 decembrie, se arată într-un comunicat de presă al Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Teleorman.

“Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor şi a evita aglomeraţia şi timpul prea mare de aşteptare la ghişee, dorim să vă informăm că, începând cu data de 11.12.2017, solicitanţii paşapoartelor simple electronice şi temporare pot opta pentru programarea online în judeţul nostru, în vederea depunerii cererilor, pe platforma “ePasapoarte.ro “ “, se arată în comunicatul de presă.

Totodată, potrivit sursei citate, odată cu introducerea posibiliăţii programării online, orice persoană care se va prezenta la sediul serviciului va putea depune cerere chiar dacă nu are o programare prealabilă în acest sens. Programul de lucru, termenele de eliberare, taxele şi documentele necesare nu se vor modifica.

De asemenea, începand cu data de 1 ianuarie 2018, se suspendă activitatea punctului de lucru din Roşiorii de Vede, iar toate cererile se vor depune la sediul serviciului din Alexandria, strada Dunării numărul 188 (sediul Administratiei Judeţene a Finanţelor Publice). (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code