Eveniment

Profesoara din Turnu Măgurele care a apărut în imagini compromiţătoare a demisionat

IMG_2267Comisia de disciplină a Şcolii Gimnaziale nr. 2 din Turnu Măgurele s-a întrunit vineri, 22 noiembrie, pentru a lua în discuţie cazul profesoarei de desen Camelia Teodora Oprea care a apărut la începutul săptămânii trecute în nişte imagini compromiţătoare ce au circulat pe internet.

Tânăra de 25 de ani, care a intrat în sistemul de învăţământ la începutul acestui an şcolar, a explicat că imaginile respective au fost realizate cu câţiva ani în urmă, în vremea studenţiei, în timp ce se afla în intimitate cu prietenul ei, şi a negat că ar fi vorba de videochat.

“Nu vreau ca imaginea şcolii să aibă de suferit din cauza mea”, a declarat profesoara.

Camelia Teodora Oprea a absolvit cursurile Colegiului Tehnic “Sf. Haralambie” din Turnu Măgurele, apoi ale Facultăţii de Geografie din cadrul Universităţii “Spiru Haret” Bucureşti. Anul acesta s-a înscris la concursul pentru ocuparea posturilor vacante din învăţământul teleormănean şi a obţinut nota 6,39, insuficient pentru a se titulariza în învăţământ. A obţinut însă un post incomplet de suplinitor la disciplina desen în unitatea de învăţământ din Turnu Măgurele. Pentru cele 7 ore de desen pe săptămână obţinute, profesoara primea un salariu lunar de 300 lei. (M.D.)

2 Comments

  1. Makaria Marian

    Fata este o victima a rautatilor din scoala!!!!Intrigantii si sifonarii sunt in cancelarie!!!!!Domnule Manea se aude?????

  2. Chiar ma gandeam cat de ipocrit poate sa fie un sistem care penalizeaza ~etic~ o profesoara filmata in ipostaze mai putin decente .. dar este normal ca aceasi profesoara sa accepte avansurile diversilor colegi ?!

    E ca si cum toata lumea vrea sa se culce cu tine, dar doamne fereste sa se afle fiindca altfel esti o curva.
    Halal sistem … eu sunt curios cine dintre colegi a dat materialul asta publicitatii, cine anume a vrut sa-i faca acest rau …

    Probabil ca si ala merita o altfel de ~sanctiune~

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.