Sport

Probleme mari la Sporting Roşiori Lecovişte şi Vişan au plecat de la echipă!

Cu 10 zile înainte de barajul pentru promovarea în Liga a 3-a (contra echipei campioane din Bucureşti, Comprest GIM), problemele sunt tot mai mari la Sporting Roşiorii de Vede. La antrenamentul de miercuri dimineaţă, căpitanul echipei şi cel mai experimentat jucător din lot, Laurenţiu Lecovişte, a refuzat să facă pregătirea, anunţând că vrea să plece de la Sporting! Motivul se pare că este legat de banii promişi de club, în eventualitatea câştigării barajului şi promovarea în Liga a 3-a, dar suma promisă iniţial nu ar mai fi aceeaşi. Plecarea neaşteptată a celui care coordonează jocul echipei roşiorene lasă un gol imens în linia mediană, acolo unde se spune că „Leco” este jucătorul nr. 1. Despre plecarea celui mai experimentat jucător al său din lot, preşedintele clubului Sporting, Gabriel Vlădulescu a spus la modul foarte direct: “Din punctul meu de vedere, plecarea la acest moment din echipă este ca o trădare! Echipa avea nevoie de Lecovişte, el trebuia să fie omul care îi adună pe jucători în jurul lui, nicidecum să plece. Pe ei o să-i înjure lumea, nu pe mine, eu mi-am făcut datoria la echipă, am plătit salariile, am asigurat condiţii la echipă, asta este treaba mea… Prima respectivă, pe care o spun ei, de 25 milioane (n.r. 2500 lei), nu s-a promis, eu nu puteam să fac acest lucru, la începutul campionatului, când nu ştiam pe ce bani mă bazez. Poate înaintea jocului de baraj să ştim suma pe care va juca pentru promovare, dar eu nu puteam să promit o sumă cu un an înainte! Eu cu el am plecat la drum, dar cred că lui nu-i place disciplina, eu nu schimb antrenorul în acest ”, a spus Vlădulescu.

Plecarea lui Laurenţiu Lecovişte de la Sporting n-a fost singulară, deoarece miercuri a mai plecat un jucător, fundaşul Sebastian Vişan, însă în acest caz Vlădulescu a precizat că este de înţeles. “Au fost mai mulţi care au vrut să plece, de fapt a fost vorba de presiune asupra noastră… eu am înţeles ce vor ei, însă nu se face aşa, nu pleci cu câteva zile înainte de baraj de la echipă. Totuşi, ei să nu uite că mai au contract cu Sporting încă doi ani”, a completat oficialul de la Sporting.

 

Înfrângere severă pentru juniorii A1

Miercuri după-amiază, la Roşiorii de Vede s-a disputat jocul tur dintre Sporting şi Viitorul Bucureşti, din faza interjudeţeană a campionatului juniorilor A1 (echipe campioane în competiţiile de juniori Liga a 4-a). După 90 de minute, scorul a fost unul sever, 6-1 pentru oaspeţii din Bucureşti, care au luat o opţiune serioasă pentru calificarea la faza de zonă. Returul acestei dispute dintre Sporting Roşiori şi Viitorul va avea loc sâmbătă, 14 iunie, în Bucureşti.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.