Prins de poliţişti după ce a furat un hidrofor şi o pompă submersibilă dintr-o casă din Nenciuleşti

Un tânăr de 20 de ani, din Buzescu, a fost prins de poliţişti, după ce a furat dintr-o locuinţă din localitatea Nenciuleşti un hidrofor şi o pompă submersibilă.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Buzescu au fost sesizaţi de producerea evenimentului şi, la faţa locului, oamenii legii au constatat că, în noaptea de 09/10.01.2018, persoane necunoscute au pătruns în curtea locuinței din Nenciuleşti, prin escaladarea gardului împrejmuitor, și au pătruns într-un garaj prin forțarea lacătului cu care era asigurată ușa de acces, iar din interior au sustras o pompa submersibilă și un hidrofor, spărgând și 5 geamuri ale dependinței.

În urma cercetărilor, poliţiştii l-au identificat pe autorul furtului în persoana unui bărbat în vârstă de 20 ani din Buzescu, iar bunurile sustrase au fost recuperate și restituite persoanei vătămate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și distrugere, urmând a se propune soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code