Primăvara a început în atmosferă de sărbătoare pentru femeile liberale din Teleorman

Pentru aproximativ 400 de femei liberale din judeţ, primăvara a început în atmosferă de sărbătoare. Doamnele şi domnişoarele din PNL au fost sărbătorite în cadrul unui eveniment ce a avut loc la un restaurant din municipiul Alexandria. Acestea au fost întâmpinate, în mod tradițional, cu flori și urarea de “La mulți ani și o primăvară minunată!”, de către președintele PNL Teleorman Eugen Pîrvulescu și de Bogdan Chisac, primarul comunei Bragadiru.

“Cel mai mult mă bucură faptul că, de la o zi la alta, numărul domnișoarelor și doamnelor din PNL crește. Asta înseamnă că respectați principiile și valorile liberale și credeți cu tărie în ele. Așa cum am spus și cu alte ocazii, aveți și veți avea tot sprijinul meu. Al meu și al colegilor, fie că vorbim despre primari, fie că ne referim la oamenii din structurile de conducere ale partidului. La mulți ani, dragile noastre colege, și vă mulțumesc pentru întreaga activitate!”, a fost mesajul transmis de către senatorul Eugen Pîrvulescu.

Pe de altă parte, președintele OFL Teleorman, Florina Urdoi a precizat că astfel de întâlniri duc la realizarea sau întărirea coeziunii între femeile liberale, indiferent de vârstă, zona din care provin sau vechimea în partid.

1 Comment

  1. ion says:

    Asa au inceput si Dancila si Carmen Dan,de la martisoare si uite unde au ajuns daca au fost cuminte.Asa ca fetelor ,sa nu opuneti rezistenta sa va lasati perforate la prima strigare ,Competenta si cartea dati-o dracului.

Leave a Comment

*

code