Politic

Primarul Victor Drăguşin, la raport

Monica DUMITRESCU

Primarul municipiului Alexandria, Victor Drăguşin, a prezentat Raportul de activitate pentru anul 2014. Raportul a fost prezentat în Consiliul local, după încheierea şedinţei ordinare desfăşurată luni, 30 martie, în prezenţa majorităţii consilierilor şi a salariaţilor din aparatul propriu al primarului şi reprezentanţilor societăţilor consiliului local.

Deşi prezenţi la şedinţă, după încheierea acesteia, cinci dintre cei şase consilieri ai noului PNL au părăsit sala, înainte ca primarul să înceapă prezentarea. Singurul penelist care a avut răbdare să asculte raportul primarului a fost consilierul Dan Dumitru Popescu, ceilalţi consilieri ai opoziţiei grăbindu-se să ajungă la o întâlnire de partid.

Revenind la raport, primarul Drăguşin a trecut în revistă activitatea sa şi a tuturor serviciilor publice şi societăţilor din subordine pentru anul 2014. Raportul de activitate prezentat a fost publicat şi poate fi poate fi consultat pe site-ul oficial al Primăriei Alexandria: www.alexandria.ro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.