Sport

Primarul Victor Drăguşin, dezamăgit de FCM Alexandria – “Mă voi implica efectiv şi afectiv la FCM Alexandria!”

Ultimele schimbări apărute la nivelul conducerii clubului FCM Alexandria, dar şi multele zvonuri legate de soarta echipei din Alexandria, au atras o serie de speculaţii dinpartea spectatorilor, a susţinătorilor echipei locale şi chiar a cititorilor noştri. Problema principală, lipsa de informaţii oficiale dinspre clubul FCM Alexandria, a alimentat într-o oarecare măsură speculaţii, astfel că un punct de vedere oficial se impunea. Iar cel mai în măsură să vorbească despre FCM Alexandria este primarul muncipiului, Victor Drăguşin, cel care s-a arătat extrem de deschis să prezinte punctul său de vedere referitor la fotbalul local, dar şi intenţiile legate de echipă.

Iată declaraţia oferită de primarul municipiului Alexandria Victor Drăguşin despre actuala situaţie de la FCM Alexandria: «Fotbalul este un fenomen de masă şi eu ţin la acest lucru. De aceea, acum un an şi ceva am schimbat consiliul de administraţie, am schimbat antrenorii, în speranţa că cei care se pricep la fotbal vor reuşi să ridice o echipă din Alexandria care să facă performanţă în Divizia C, chiar cu ţintă în Divizia B. Eşecul îl ştim toţi, sigur cineva va trebui să răspundă, moral. Vreau să vă informez pe toţi, deşi n-am făcut-o până acum, nu sunt un om priceput în ale fotbalului, că în sezonul următor vreau să mă implic direct la fotbal. Mai întâi, mă voi interesa dacă legea îmi permite să preiau clubul, să pot să-l conduc oficial, dacă nu, voi căuta o altă soluţie pentru a fi prezent efectiv şi afectiv lângă echipă. Am cerut prin conducerea clubul ca domnul antrenor (n.r. Mircea Cristescu), pentru că nu şi-a îndeplinit angajamentele morale, verbale, să lase locul liber. Eu caut de ceva timp, sunt în dialog cu persoane care sunt atestate să fie antrenori, astfel că problema voi încerca să o rezolv în câteva zile. Vreau să propun consilului local alocarea unei sume de bani pentru prima parte a campionatului care începe, pentru turul următor, astfel încât echipa să aibă resursele financiare corespunzătoare. Îmi pare rău că iubitorii de fotbal au avut decepţii, începusem bine returul, s-a întâmplat ceva pe drum, s-a întâmplat ceva şi voluntar, cred, nu cred că a fost doar jocul întâmplării sau calitatea excepţională a echipelor care ne-au bătut. În lumea fotbalului cunoscătorii ştiu că se mai întâmplă anumite lucruri nedorite şi neprincipiale, tocmai din acest motiv am să fiu prezent alături de noua formaţie, cu care îmi doresc să începem campionatul judeţean. Sunt foarte multe voci care mă sfătuiesc să renunţ la fotbal, însă îmi este greu să renunţ, îmi este greu să spun alexăndrenilor că specialiştii din Alexandria, pentru că asta am făcut, am lăsat decizia totală la oameni care au făcut sport, care s-au implicat în fenomenul fotbalistic la nivel local şi judeţean, n-au reuşit să facă performanţă. Probabil că autoritatea mea ca primar să o implic în această acţiune, deci n-o să închid clubul sau nu voi propune consiliului local să nu mai finanţeze fotbalul, dar voi mult mai atent la ce se întâmplă la vestiare, la jocurile pe care le avem aici, la antrenamente, pentru că îmi doresc sincer să ajungem în Divizia C şi, după o perioadă de acomodare, să atacăm Divizia B”.

În privinţa noului antrenor al echipei FCM Alexandria, primarul Victor Drăguşin a precizat că numele acestuia va fi anunţat de consiliul de conducere al clubului şi menţionat faptul că “am purtat discuţii cu patru posibili antrenori, fiecare a depus o fişă de proiect, le vom analiza, iar decizia va fi una colectivă, în cel mult 10 zile”.

A consemnat Bogdan Pană

3 Comments

 1. observator

  Trecand peste faptul ca afirmatiile d-lui Primar suna a slogan electoral,vreau sa-i fac cateva sugestii si daca crede ca il ajuta sa tina cont de ele.In Alexandria,din fericire mai traiesc foste „glorii” ale fotbalului local, persoane la care se poate apela la experienta si dragostea lor pentru fotbal.Isi poate forma un grup din cei care doresc sa se implice fiind coordonat de unul din ei, cel mai patimas si traieste prin acest fenomen(in niciun caz d-l Purcaru care nu se poate desparti de marele Voicila)consultandu-se cu acest grup de cate ori simte nevoia.A doua problema ar fi aceea ca d-l Primar se angajeaza ca va sponsoriza in continuare din bani publici adica din banii nostri(pe cale de consecinta si noi suntem sponsori). In final daca banii nostri se vor duce pe apa sambetei ca si pana acum,sa fie convins d-l Primar ca va da socoteala si domnia sa stie cum,este vorba de cele spuse de mine mai sus!

 2. Ramane de vazut cum se vor gestiona lucrurile acum, cert este ca implicarea primarului ar duce la indepartarea uscaturilor de la echip / club. Cine pariaza pe noul antrenor? Ce jucatori credeti ca vor continua la FCM? asteptam propunerile aici, pe site Ziarul Teleormanul

 3. cristian

  Din Teleorman cel mai bun este Marian botea
  ,si când spun asta vb rezultatele,a învins fcm de
  2ori,videle de 2ori,egal cu rosiori,iar aceste
  rezultate nu sunt intimplatoare,a luat cupa tr,
  cupa României pe judet,toate aceste lucruri se datoreaza
  acestui om,m botea,un om f serios.
  Deci din judet m botea,pe rezultate,singuri incovenient
  ca nu este sustinut de nimeni,politic.
  Daca se pune problema de afara,antr indicat este
  romica Ciobanu:disciplina,profesionalism,experienta,
  Terminati cu vali badea,un betiv,un retard,zero barat
  ca om,iar ceilalti albeanu este cu cerealele,etc
  Ganditiva de 10 ori când numiti antrenori.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.