Eveniment

Primarul şi directorul şcolii din Troianul, audiaţi la DNA

Monica DUMITRESCU

În dosarul privind cercetarea penală a unor suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate corupţiei de un grup format din mai multe persoane cu grade de ofiţer şi subofiţer din cadrul ISU Teleorman, instrumentat de Direcţia Naţională Anticorupţie, se pare că au fost audiaţi mai mulţi martori, printre care se numără primarul şi directorul Şcolii Gimnaziale din comuna teleormăneană Troianul.

Contactată telefonic, prof. Ionela Călin, directorul şcolii din Troianul, nu a confirmat, dar nici nu a infirmat că a dat cu subsemantul la DNA. “Nu discut telefonic despre această problemă!”, a spus directorul şcolii, întrerupând convorbirea înainte să îi mai putem adresa o altă întrebare.

Teodor Niţulescu, preşedintele PDL Teleorman, a confirmat însă că atât primarul Neagu Ionel, membru al partidului pe care acesta îl conduce, cât şi directoarea şcolii au fost audiaţi de procurorii de la DNA, miercuri, 17 septembrie, legat de un contract pe care directorul şcolii l-ar fi încheiat cu ISU Teleorman fără însă să se consulte cu reprezentanţii administraţiei locale.

De altfel, la vremea când ar fi fost semnat acest contract privind obţinerea avizului PSI pentru unitatea de învăţământ, Ionel Neagu nu era primar al localităţii, acesta fiin ales în respectiva funcţie în urmă cu doar patru luni.

One Comment

  1. Primar era un incompatibil „prieten” al d-lui Nitulescu!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.