Politic

Primarul din Mavrodin, Stan Nicolae, a câştigat procesul cu ANI

Carmen Dumitrescu

Aşa cum ştim deja, în luna iulie a acestui an, primarul comunei Mavrodin, Stan Nicolae, a fost declarat, printr-un comunicat al ANI, în stare de incompatibilitate, pe motiv că funcţia de primar nu i-ar fi permis să fie, în paralel, şi persoană fizică autorizată.

Pentru că a considerat că acuzaţia lansată de procurori era nejustificată, Stan Nicolae a luat decizia să conteste acuzaţiile procurorilor şi să le atace în instanţă. Se pare că lucrurile au mers destul de repede, astfel că în cursul zilei de vineri, 6 decembrie, a avut loc procesul la Curtea de Apel Bucureşti, iar instanţa i-a dat dreptate primarului teleormănean. Decizia este definitivă, instanţa considerând că a fi persoană fizică autorizată indică strict faptul că Stan Nicolae este specialist, nu comerciant, ceea ce ar fi intrat, realmente în conflict cu poziţia sa de administrator al unor resurse publice. Contactat pentru a confirma acest lucru, primarul comunei Mavrodin a declarat: “Vineri a avut loc procesul şi am înţeles de la avocatul meu că l-am câştigat. Zilele următoare voi şti mai multe detalii despre decizia Curţii de Apel. Dar ştiu că raportul ANI a fost anulat şi că acum lucrurile sunt clare pentru toată lumea.”

În consecinţă, cel puţin într-unul dintre cazurile de incompatibilitate semnalate de ANI, lucrurile s-au clarificat şi, în acest moment, posibilitatea ca la Mavrodin să fie necesară organizarea de noi alegeri nu mai există, motiv pentru care oamenii din comună nu mai au motive să-şi facă griji în legătură cu normalitatea situaţiei administrative a localităţii lor.

One Comment

  1. Vaai!! si ce de griji ne-am mai facut noi locuitorii comunei in legatura cu normalitatea situatiei administrative a localitatii lor.
    hhahahahahahahahah!!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.