Eveniment

Primarul Alexandriei, Victor Drăgușin, a adus un omagiu eroilor neamului

Primarul municipiului Alexandria, Victor Drăguşin a depus, joi, o coroană de flori în Cimitirul Eroilor, în semn de recunoştinţă şi preţuire pentru eroii neamului care s-au jertfit pentru libertatea și independența României.

Tot joi, voluntarii Primăriei Alexandria au aprins câte o candelă la mormântul fiecărui erou care-și trăiește somnul de veci în cimitirul de la ieșire din municipiul Alexandria.

“Eternă recunoștință eroilor căzuți pe câmpurile de luptă pentru apărarea acestei țări și a poporului nostru!

Eroii acestor vremuri nu luptă cu arma în mână în tranșee, iar inamicul este invizibil, astăzi, în ziua Înălțării Domnului, nu îi puteam uita pe cei ce au luptat și murit pentru ca România să existe și noi să fim un popor liber, de aceea am mers și am depus o coroană de flori în Cimitirul Eroilor pentru veșnica pomenire a eroilor îngropați la Alexandria.

Odihnă veșnică și eternă recunoștință!”, este mesajul transmis, joi, de primarul Victor Drăgușin, în condiţiile în care ceremonialul militar şi religios, dedicat Zilei Eroilor nu a putut fi organizat, în acest an, din cauza pandemiei de coronavirus.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.