Politic

Primarii teleormăneni și obiectivele lor în 2014

Victor Drăgușin, primarul Ale­xandriei: “Începem anul 2014 de pe o platformă bună din anul trecut. Chiar și așa, va fi însă unul destul de agitat mai ales po­li­tic, precum și unul care ne va im­pune o nouă strategie de legă­tură directă și permanentă cu elec­to­ratul, determinată de câș­ti­ga­rea alegerilor pentru Parla­men­tul European și alegerile Pre­zi­den­țiale. Nu este un obiectiv uşor, dar nici de necâștigat. Vrem însă un procent, cel mai mare dintre toa­te forțele politice, pentru că sun­tem și cel mai mare partid. Avem în acest scop câteva pro­gra­me con­crete de valorificare a în­tre­gului po­tențial politic de care dis­punem. Con­comitent, ca pri­mar, cel mai mare obiectiv este rea­bi­litarea po­dului de pe șo­seaua București, a cel puțin 20 de străzi și a întregii rețele de apă și canalizare, precum și ex­tin­derea acesteia. Aș mai adă­uga însă și construcția celor 20 de apar­tamente ANL pentru care avem toate condițiile îndeplinite”.

Nicolae Bădănoiu, primarul orașului Videle: “Împreună cu echipa din primărie, pe care o conduc în momentul de față, cred că voi reuși să realizez două mari proiecte, respectiv finalizarea re­țelei electrice din cartierul SERE pentru cele 500 de familii care locuiesc în această zonă și un al doilea proiect, cel de alimentare cu apă și canalizare în cartierele Furculești, Fotăchești şi Cartojanca. Toate acestea au finanțare, lucrările sunt începute, constructorii trebuie impulsionaţi să le finalizeze cât mai repede. Politic, suntem angajați, în totalitate, să câștigăm alegerile europarlamentare şi prezidențiale, să realizăm cel mai mare procent dintre toate partidele din Videle. Dacă vom avea liniște și înțelegere, vom reuși sigur să fim uniți și să ducem la capăt toate proiectele politice, economice și sociale din acest an”.

Cristian Duică, primarul mu­nicipiului Roșiorii de Vede: “Obiectivul politic al acestui an nu poate fi altul decât mobilizarea generală pentru câştigarea ale­ge­rilor pentru Parlamentul Eu­ropean şi a celor prezidențiale, din noiembrie, pentru care va fi o luptă aprigă, dar pe care noi, so­cial democrații roșioreni, o vom câștiga sigur. Lupta politică se va desfășura însă pe fondul unor obiective destul de importante pe care le vom finaliza. Este vorba de cel mai mare parc fotoivoltaic din județ şi primul cu fonduri europene realizat de consiliul local, în parteneriat cu Uniunea Europeană, de construcția și dare în folosință a blocului ANL de 16 apartamente pentru familiile tinere din oraș şi nu în ultimul rând, reabilitarea a cel puțin încă 15 străzi din oraș, pentru care există din partea noastră un angajament în programul de modernizare şi dezvoltare a municipiului.

Petrică Pîrvu, primarul ora­șului Zimnicea: “Într-adevăr, anul 2014 se anunță a fi unul ex­trem de agitat politic dominat, în ordine, de alegerile pentru Par­la­mentul European, parlament în care județul, respectiv PSD Te­le­orman, a avut și sigur va mai avea un deputat, pentru că sunt convins că toți pesediștii se vor mobiliza și vom câștiga alegerile europarlamentare. În ce privește obiectivul, de departe cel mai im­portant, alegerile prezidențiale, lupta va fi aprigă, însă obiectivul nostru este un președinte USL. Ca și primar, nu pot să spun că am un obiectiv anume. Toate programele și proiectele de dezvoltare și mo­dernizare a orașului sunt obiective principale și toate care au fost propuse și adoptate prin bugetul local vor fi finalizate în cele mai bune condiții, așa cum, de altfel, am făcut și în anii precedenți”. (Gh.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.