Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Primarii sunt dezamăgiţi şi îngrijoraţi

Se vorbeşte tot mai mult şi mai insistent că primarii sunt destul de dezamăgiţi şi îngrijoraţi că nu găsesc constructori pentru proiectele pe care le-au finalizat în ce priveşte documentaţia şi urmează să le scoată la licitaţie. Nu ştim cât este adevăr şi cât este bârfă, dar sigur este că toate proiectele de alimentare cu apă şi canalizare, care au deja documentaţia realizată sunt în aşteptare, iar cele de pietruire a drumurilor interioare se spune că se vor realiza de consiliile locale cu forţe proprii!?

Ce mai ştim cu certitudine este faptul că dacă pierd aceste proiecte până la alegerile viitoare, mai toţi actualii primari n-au ce să mai spună oamenilor din comunele lor că au realizat şi pentru care merită să fie, din nou, votaţi. Fie că sunt pesedişti sau liberali şi, pe ici, pe colo, pemepişti, primarii pierd bani mulţi, iar constructorii, care au putut, s-au reorientat spre privaţi ca să nu mai aibă probleme cu DNA-ul, Curtea de Conturi şi alte asemenea instituţii de supraveghere a folosirii banului public. Aşa că, de la bârfă la adevăr nu e prea departe… (Gh.P.)

Leave a Comment

*

code