Preselecția pentru Festivalul-concurs “Pe deal la Teleormănel” va avea loc pe 18 septembrie 2018

Cea de-a 49-a ediție a Festivalului-concurs național de muzică populară “Pe deal la Teleormănel” se va desfășura în perioada 18-20 septembrie 2018, pe Platoul din faţa Casei de Cultură din  Alexandria.

Înscrierile se fac la Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Teleorman. Concurenții care doresc să participe vor trimite fişele de înscriere în concurs și partiturile prin e-mail cjcpctteleorman@yahoo.com sau la telefon/fax 0347.804.482. Candidaţii care vor intra în cursa pentru obţinerea premiilor festivalului vor fi stabiliţi în cadrul unei preselecţii care va avea loc în data de 18 septembrie, la sediul  Centrului   Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Traditionale Teleorman,  Alexandria, str. I. Creangă, nr. 52-54, începând cu orele 12.00, în prezenţa membrilor juriului.

Concursul se va desfăşura pe 19 septembrie 2018, sub forma unui spectacol cu public, pe Platoul din faţa Casei de Cultură din Alexandria, începând cu orele 19.00. Gala laureaţilor va avea loc în data de 20 septembrie 2018, în acelaşi loc, începând cu orele 19.00.

Până în prezent, s-au înscris concurenți din județele: Argeș, Bistrița Năsăud, Botoșani, Dolj, Gorj, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Teleorman, Sălaj, Suceava, Vaslui, Vâlcea și Republica Moldova.

Leave a Comment

*

code