Sport

Preşedintele roşiorean aruncă “săgeţi” către FCM Alexandria

“Mircea Cristescu este şi prim-vicepreşedinte la AJF, şi antrenor la FCM!”

Cel mai mediatizat transfer din această iarnă a fost cazul jucătorului Sorin Mitran, care s-a aflat sub contract cu FC Traian, dar în toamna anului trecut a jucat pentru Sporting Roşiorii de Vede. Faptul că jucătorul în cauză a fost dorit de FCM Alexandria, echipă pentru care s-a pregătit câteva zile, apoi s-a ajuns la acea situaţie de instanţă fotbalistică, a învolburat apele între FCM Alexandria şi …Sporting! Clubul roşiorean, prin preşedintele Gabriel Vlădulescu, a avut o poziţie de expectativă în acest caz, însă, odată cu rezolvarea cazului şi declararea jucătorului liber de către comisiile AJF Teleorman, a reuşit să obţină semnătura jucătorului.

Totuşi, ulterior acestui caz, “Găbie” Vlădulescu s-a arătat destul de nemulţumit de anumite aspecte care ţin de modul în care este pusă problema în anumite cazuri, iar principalul vizat de conducătorul de la Sporting este prim-vicepreşedintele AJF Teleorman, Mircea Cristescu. Antrenorul FCM-ului este cel la care face referire Vlădulescu, atunci când aruncă săgeţile respective. “Eu ştiu că preşedinte AJF, Stan Prodan, are unele probleme de sănătate, iar activitatea acolo este condusă de vicepreşedinţi, iar prim-vicepreşedinte este Mircea Cristescu. El a fost în spatele cazului Mitran, el l-a sunat pe jucător, când era în cantonament la Roşiori şi i-a spus că rezolvă problema! Eu îi spun că nu poate să facă aşa ceva, atâta vreme cât este vicepreşedinte la AJF. Ce au făcut ei, cu acest caz, în care au dat o sancţiune celor de la Traian şi au declarat jucătorul liber, deşi el a recunoscut că a semnat acele acte, nu este tocmai în regulă. Iar Cristescu a fost în spatele acelui caz. Ţin să-i transmit că s-a creat un precedent periculos, orice jucător poate să meargă, să depună memoriu la AJF şi să spună că n-a semnat el contractele respective, iar clubul să facă dovada că are dreptate, să ceară expertize grafologice… păi, cine-şi permite acest lucru, când o expertiză este 30 şi ceva de milioane!”, a declarat pentru Ziarul Teleormanul Gabriel Vlădulescu.

Oficialul roşiorean a lăsat de înţeles faptul că antrenorul FCM-ului este în situaţie de incompatibilitate, iar acest subiect “probabil că îl vom discuta la şedinţa tehnică”.

Sporting Roşiorii de Vede (locul 1, 39 puncte) şi FCM Alexandria (locul 3, 35 de puncte) sunt considerate principalele favorite la titlul judeţean în acest sezon, în timp ce Pamimai Videle (locul 2, 36 puncte) pare cotată cu a treia şansă la câştigarea campionatului.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.