Preoţii din Protoieria Videle şi-au impus protopopul

Dacă în Protoieria Alexandria, numirea noului protopop a iscat un scandal monstru, la Videle spiritele sunt cât se poate de calme şi mulţumite. Ieşirea la pensie a protopopului Dobrescu Petre impunea numirea unui succesor care să preia frâiele Protoieriei. Şi aici au fost zvonuri, conform cărora se intenţiona aducerea pe post a unui preot, proaspăt venit de la Oradea, zvonuri care deja inflamaseră spiritele.

Doar că fostul protopop s-a dovedit a fi un adevărat lider până în ultima clipă, şi şi-a întrebat subalternii pe cine susţin. Conform informaţiilor noastre, peste 90% din ei l-au nominalizat pe Dina Costel, au semnat tabele, care au fost duse Episcopului.

De remarcat curajul şi iniţiativa preoţilor din zona Videle de a-şi prezenta punctul de vedere în totală contradicţie cu laşitatea preoţilor din Protoieria Alexandria, care l-au contestat pe Ioana doar sub anonimat, fără a-şi asuma, astfel, o poziţie tranşantă cum de fapt le impune haina preoţească. Pus în faţa evidenţei susţinerii a marii majorităţi a preoţilor din zona Videle, Episcopul Galaction Stângă nu şi-a mai putut numi vreun “pupil”, probabil şi din dorinţa de a evita un nou scandal, cu siguranţă mult mai mare, având în vedere iniţiativa fostului protopop Dobrescu Petre şi a subalternilor săi.
Deşi se bucură de o largă susţinere din partea colegilor, sunt şi câteva voci care afirmă că şi Dina Costel ar încălca unele canoane bisericeşti. Dar, deocamdată timid, fără amănunte. Vom vedea…

În final îl întrebăm, pentru că încă aşteptăm răspuns, pe PS Galaction dacă a reuşit sau nu să elucideze problema Protopopului Cristian Ioana, privind canonicitatea sa, aşa cum ne-a promis în interviul acordat.

62 Comments

 1. GAYorghe says:

  GALACTIOANE,Dumenezeu cand a creat lumea ,a vrut sa faca Boul,Porcul,Si Magarul in acelasi animal.Cred ca a reusit cu tine.

 2. jan says:

  ADEVAR CU IOANA ASTA.l-AM VAZUT IN ACTIUNE ,DUPA CE CA E PROST SE MAI …SI IN POTECA

  • oita Serafima says:

   Cocoana tu mai lipseai din peisaj sau esti sera de la dubioasa manastire Pantocrator? Sau poate una din cele care spala chilotii lui stinga .Iata ,stii tu ca are o mare taina ,V ati spovedit unul la altul iar tu ii pieptanai codita si barbutele.NU O TAINA CI MULTE TAINE LUCRURI ASCUNSE are la viata lui lucruri care il dovedesc a fi unealta stapinului lui diavolul.Daca ar incerca sa se spovedeasca la un duhovnic adevarat i sa r spune sa si dea demisia urgent.

   • oita Serafima says:

    Dojana? Oito subblinda si subsmerita ,Entitatea stinga si gasca lui si a celor ca ei .nu au nici un drept sau putere sa dea vre o dojana sau altele de genul acesta.Daca a fost cumva vreodata episcop in mod cert nu mai este si in primul rind datorita faptului ca nu are nici un har .nici macar nu mai este crestin .S a lepadat de Sf. botez prin adeziunea prin semnatura la dracescul sinod de la creta unde s a legiferat erezia ecumenista preambulul religiei satanice unice mondiale .Cei ca el au pretentia ca inlatura preotii marturisitori, caterisindu i chipurile .In Bucuresti supravegherea preotilor si a credinciosilor in acest sens este maxima .Daca vreunul critica sinodul dracesc de la creta ,comisii de anketa fac razie si incepind de la lucratorii de la pangar si pina la maturator sint pe rind anketati ,interogati si daca nu renunta sint “katerisiti”.In Teleorman gaylaction mizind pe lipsa de informatie a credinciosilor si preotilor nu pune in discutie problema capitala cu care se cofrunta crestinii.

    • oita Serafima says:

     Ce se vede, ca prezenta oficiala ca BOR, nu mai este decit un partid politic sustinut de cercuri satanice care le dau posibilitatea de a avea bani si de a investi in propaganda .Mizerabilul trust media Basilica lucreaza din greu .Prezinta situatii coafate exact cum prezenta situatia ziarul comunist Scinteia.Angajatii sint rudele gastilor de falsi episcopi si care doar se plimba .si au insusit un limbaj standard ,stereotip mort ,limbaj de lemn. Au salarii uriase.din banii fraierilor care se plimba pe la asa zisele pelerinaje .in loc sa si vada de parohia de care apartin.Repulsie totala fata de falsele persoane pioase cu batic pe cap .ce in realitate sint neintregi .neimplinite sau neimpliniti emotional si sexual si au nesimtirea sa dea lectii despre sf.credinta.Iata afaceristii din gasca de la falsa patriarhie bor,simtind slabiciunea crestinilor pentru excursii cu tematica religioasa .organizeaza din greu procesiuni cu poate unele chiar sfinte moaste .fel si fel reale sau false ceea ce este la moda .In realitate este un mijloc parsiv de a stringe bani de la fraieri .Nimeni nu inventariaza legal sumele uriase de bani obtinute astfel.Banii si i insusesc gastile de homalai care numara seara sacii cu bani.

 3. jan says:

  si care-i problema daca a mai fost casatorit? a avut omul ghinion ,acum nu trebuie sa mai aibe nici o sansa.Ce canoane ?da Galaction si calugarii lui care si=o pun dupa slujba? acolo numai sunt canoane?Un episcop homosexual este de 1000 de ori mai necanonic decat un popa cu 2 neveste

  • Corect says:

   Apropo,Tovarasul homo de la Husi nu va fi sanctionat sau cel mult ceva neinsemnat [episcopul homosexual scos in evidenta ].Aceasta deoarece corb la corb nu si scoate ochii.Patriarhia .scirbul sinod este sub comanda homalailor.

 4. serafima says:

  Sunteti niste preoti plini de pacate.Cum va mai puteti ruga/?cand aduceti atata batjocura presfintitului nostru smerit si iertator?El este cel care s-a rugat pentru voi la hirotonie ,episcopul are o taina numai de el stiuta si neinteleasa de voi.Ar trebui sa va dea dojana arhieresca sa va mai potoliti

 5. Ptr.nea Vasile ,Iulica si Anghel says:

  Inca ceva fraierilor.S a mai spus corect intr o postare anterioara:Nu exista nici o problema canonica reala cu privire la acceptarea ca protopop la Videle a vrednicului parinte Dina Constantin,si nici in ce l priveste strict.Nu are omul nici o greseala .Asa zisele impedimente canonice ce interzic recasatorirea unui preot divortat [,el nefiind vinovat de o asemenea situatie ],sint inventiile dracesti ale episcopilor homosexuali care urasc femeile ,familia si barbatii cu simturi normale care sint in stare sa aiba linga ei o femeie si sa intemeieze o familie. Vedeti detaliile din postarea anterioara bine prezentata de autor

 6. Ptr.nea Vasile ,Iulica si Anghel says:

  Sinteti sau esti limitati rau ,chiar daca posibil bine intentionati.Voi nu vedeti ansamblul ,contextul ,complexitatea problemei si conexiunile intre cauzele acesteia .Intelegind amploarea faradelegilor falsilor demnitari bisericesti la nivel de Tara, poti intelege si situatia din Episcopia Alexandriei,Nu este de ajuns sa tai capul balaurilor din Teleorman ci trebuie scurtate la nivelul intregii Tari.Voi sau tu esti ca strutul care baga capul in nisip si crede ca este in siguranta. Bati sau bateti cimpii afirmind ca cel cu mesaje lungi este securist si diversionist. Problemele din episcopia Alexandriei se reduc numai la cea privind cosciugarul maresal ,datatorul de spaga lui stinga ??? Ia vedeti voi sau tu mai departe de lungul nasuui vostru sau tau prost .In privinta mamei mele sa ci ceri iertare dobitocule sau dobitocilor ,asta ptr, ca sa nu ma deranjez sa vin peste voi .Am posibilitati tehnice sa va identific si nu v ar conveni .Am disponibilitatea sa va iert ptr.ca sinteti nu indeajuns de constienti.Apoi ,va recomand sa va debarasati de mentalitatea aceasta de turma cu privire la securisti.Si in acest domeniu au fost si sint si din regimul trecut si in prezent si dintotdeauna crestini patrioti .Nu generalizati asa cum generalizeaza turma >Am pretentii de la voi sau de la tine ptr.ca sinteti preoti.

 7. Marcian says:

  Nu stiu ! Sa o intreb…

 8. Vasile says:

  Corect. Securistul imputit ori nu este din judetul asta , ori nu este preot. Cert este ca ce vorbim noi si ce regii sugereaza el! Unde dai si unde crapa, ca si cum am zice de mama lui ca este prostituata dar noi nu zicem asa ceva , pentru ca nu despre asta este vorba aici! Aici este vorba de doua puslamale , Galaction si Ioana Cristian ! Restul este poveste de prost gust!

 9. Iulica says:

  Si eu am sesizat ca se incearca deturnarea de la problema reala , Cristian Ioana ! Galaction a pus un protopop la Videle, baiat bun de altfel , dar cu probleme canonice tocmai pentru a-l salva pe Ioana care bineinteles a dat SPAGA ! Asa zisa gasca a lui Galaction este formata din ” YES-mani” imbecilizati. Galaction avea nevoie de un protopop cu probleme tocmai pentru a-si acoperi gafa de la Alexandria prin numirea lui Ioana , PREOT NECANONIC ! Esti un securist imputit care vrei sa destabilizezi episcopia si dai alarme false. Singura problema este Galaction un episcop profund CORUPT , asa ca nu ne mai aburi cu scenarii de doi bani. Tema este aceeasi : Ioana , asa ca lasa-ne !

 10. Anghel says:

  In atentia celui cu mesaje lungi :
  Nu deturna atentia de la adevarata problema care este Ioana Cristian! Singurul care ia decizii este Galaction ! Galaction este singura noastra problema asistat de Neacsu Vasile ! Nu mai bate campii cu scenarii securiste si false , incercand sa distragi atentia de la problema reala care este Ioana Cristian ! Nu doreste nimeni sa il dea pe Costica Dina la o parte ! Nu mai spune prostii !

 11. ATENTIE says:

  In prezent grupul dracesc ce dirijeaza episcopia Alexandriei alcatuit din stinga ,sebi si sera de la manastirea pantocrator ,neacsu ,chirita ,paunescu in principal sprijiniti de niste indivizi din alte domenii de activitate se intilnesc pentru a stabili un plan cu scopul pedepsirii preotilor si crestinilor din Protoeria Videle singurul bastion la nivel de episcopie ce sta in picioare pentru respectarea bunei rinduieli si imblinzirea dictaturii gastii lui stinga cu cine este in spatele lui.SI vedeti ca in spatele lui sta un diavol cu grade mai mari .PREOTI ,CRESTINI DIN ZONA VIDELE PREGATITI VA ,ORGANIZATI VA VETI FI GREU PERSECUTATI DACA VA CULCATI PE LAURII MICI BIRUINTE CRESTINE AVUTE.FITI UNITI IN CONTINUARE .SE CAUTA TRADATORI DIN RINDUL VOSTRU CONTRA UNOR PROMISIUNI TENTANTE DIN PARTEA GASTII LUI STINGA.

 12. preot rezistent says:

  Episcopia Alexandriei este pension de homosexuali.Laurentiu Andreescu.Teoctist Nichitean,Clement ,Neacsu ,Zavate,.Daca peste un an Pomohaci ii da o spaga lui Galaction se va adauga si el aici in Teleorman.

  • Preoti says:

   Nu este nici o exagerare in ce afirmi.Lumea ,tara ,Bor este dirijata de fii diavolului si acestia sint preponderent homosexuali si pedofili.uniunea europeana prin litera si spirit de lege sustine lgbt ,homosexualii si cine li se impotriveste este vinat.Vezi fotografia de grup cusotiile sefilor de stat cu prilejul intilnirii celor mai bogate tari G 8.Te astepti ca in acea foto sa fie numai doamne ,cind colo vezi si un barbat.Asa vedem noi ,insa,cel din foto spune ca nu ,Sustine ca el este sotia presedintelui Luxemburgului .Si dupa legea lor draceasca chiar este .In urma sinodului dracesc de la creta .falsii ierarhi BOR vor cauta sa oblige preotii ortodocsi sa cunune religios barbati cu barbati si femei cu femei.Initiativa Coalitia ptr. familie nu va avea succes fiind sabotata chiar din ineriorul BOR ,care este dirijat de episopi cei mai multi homosexuali si adeptii satanismului in ascuns ,fiind scoliti in apusul pagin .

   • Preoti says:

    Adevaratii monahi ,calugari di trecutul omenirii au fost oameni normali ,integri cu simturi normale ,au trait experienta relatiei cu partenera sau cu partenerul de sex opus .au cunoscut experienta sexuala normala fireasca,unii au avut copii apoi au ajuns monahi dedicindu se total ascezei.ESTE CONTRA NATURII CA CINEVA SA SE DECLARE CALUGAR FARA A FI TRECUT PRINTR O EXPERIENTA SEXUALA NORMALA ANTERIOR.CUM SA DEA LECTII DESPRE FAMILIE .CRESTERA COPIILOR NISTE INDIVIZI NENORMALI CARE NU AU TRECUT PRIN ASEMENEA EXPERIENTA LA VIATA LOR.SUB MASCA FALSEI CALUGARII S AU INFILTRAT IN MANASTIRI O MULTIME DE ANORMALI CARE VISEAZA LA POSTURI DE SEFI IN SF>BISERICA.DECRETUL DIN ANUL1953 cu inchiderea manastirilor cu mici exceptii a fost corect .I au trimis la munca pe multimea de nenormali ce se refugiasera acolo crezind ca BOR oficiala este mai presus de lege .stat in stat asa cum si este si in prezent totusi Adevarata BOR este in catacombe .are ca membri putini crestini dar autentici si acestia sint marginalizati .vinati persecutati.Sint majoritatea preotior BOR SI DIN CEA OFICIALA binevoitori si credinciosi ,dornici de a si implini misiunea dar ii deturneaza unii ca gasca lui stinga si falsii ierarhi.

 13. preot rezistent says:

  GALACTION E TALPA IADULUI, FIUL LUI BELZEBUL. S_a adunat in el tot raul din lume>rautatea, invidia,pidosnicia ,simonia, uraste si copiii,cand vede un preot bun nu se lasa pana nu-l distruge pe el si familia lui.Costel i-a dat o adevarata lectie dar sa aiba grija la acest putregai invidios si neiertator.

  • Preoti says:

   Te corectez putin Nu vrednicul parinte Dina i a dat o lectie entitatii stinga cu cuibul lui de klingonieni sau varani, ci Atotbunul Dumnezeu prin oamenii oameni ,respectiv crestinii si preotii care au constiinta misiunii lor .SIII AATENTIE INCA NU A FOST INSTAlAT PROTOPOP .Gasca stinga trage sforile ptr, a revoca acceptul initial si cel crestinesc .propunerea crestinilor ca parintele Dina sa fie numit protopop .Sprijinitori ai gastii satanice de la episcopia ALEXANDRIEI au pus sfat cum sa se razbune si cum sa faca rau preotilor din Protoeria Videle .Ceilalti din celelalte protoerii i a facut legume de mult pe toti .

 14. dan says:

  Mai baieti preoti! ,eu va cred aveti dreptate,dar aveti curajul sa va duceti la Galaction sa protestati?Nu.Bateti campii sub anonimat ca niste lasi,iar problemele voastre raman in continuare aceleasi.Cand va intalniti cu el ii pupati mana apoi barfiti ca muerile.Asta e preotia ordodoxa ,o adunatura de frustrati si fricosi.

 15. Preot says:

  Multumim domnilor ziaristi pentru credinta ,curajul si sprijinul pe care il dati pentru inlaturarea raului .Sinteti curajosi deoaece dumneavoastra prin atitudinea corecta ce o aveti sinteti expusi unor pericole mari .Domnul va binecuvinteaza si pe fiecare ce nu sta indiferent cu privire la ce este in jurul lui.

 16. Preot says:

  In prezent inca ps Stinga, face demersuri in spatele usilor inchise pentru ca sa schimbe decizia de a fi numit protopop la Videle a vrednicului parinte Dina Constantin. Instalarea oficiala nu a avut inca loc si stinga este santajat de catre o persoana din alt domeniu de activitate care il are la mina pentru a si schimba decizia anterioara si a pune protopop fiul unei amante de al respectivului individ ,cel din alt domeniu de activitate .Acesti impatimiti de functii de putere si banoase nu au limita.Sint impatimiti si foarte periculosiLa ei nu exista mila .Doar diavolul nu are mila .EI sint fii diavolului ,cum corect spune intr o postare un crestin.

 17. Preot says:

  Nimeni din conducerea Bor de la Cluj nu a luat atitudine fata de carnavalul satanicesc untlod .Acolo suta de mii de copii inconstienti au participat fiind indoctrinati cu idei dracesti .Aceia sint urmatoarele victime in incendii ca la clubul din Bucuresti.unde au pierit atitia .club unde au avut loc ritualuri satanice.Doar un umil preot a luat atitudine si acela a fost interzis de alt episcop homosatanist .andreicut .La Bucuresti din partea Patriarhiei nu a fost luata nici o atitudine fata de manifestarile anuale ale homosexualilpor lgbt ,ba, mai mult patriarhia impostoare a criticat grupul mic de crestini cu curaj care au organizat o contramanifestatie la cea satanista lgbt .care distruge copii si viitorul societatii daca nu sint stopati. Iata :corb la corb nu si coate ochii.

 18. Morometii says:

  De urgenta sa cerem individului stinga cu gasca lui sa nu ne mai ceara bani pentru episcopia lor si ptr. gasca de la Bucuresti.Credinciosii din Teleorman nu si permit sa sponsorizeze gastile de falsi episcopi.de la Teleorman pina la Bucuresti Unde mai pui ca isi construiesc si turnul babel pompos numita catedrala neamului.dovada clara a concubinajului dintre politicieni .stat si numita bor.BOR adevarata nu isi atribuie merite statale .ci se ocupa de cele strict bisericesti .Adevarul este ca nu numai reprezentanti din BOR au avut rol la formarea Statului Roman ci si altii de diferite credinte.Un alt obiectiv satanic inventat de gasca falsilor episcopi este supranumitul festival international al tinerilor ortodocsi ,o gogoasa unde se sifoneaza sume uriase obtinute din banutul vaduvei .Acel supranumit festival sau Carnaval .ca si sinodul dracesc din creta .nu difera de festivalul Untlod de la Cluj de exemplu ,carnaval unde macar este sineritate si se spune pe fata ca promoveaza satanismul un festival ce si asuma manifestarile lgbt.Aceleasi manifestari sint si la carnavalul autointitulat international al tinerilor ortodocsi .Masca de crestinism . Atit.

 19. Comisia de ancheta says:

  Toti de la nedorita episcopie autointitulata a teleormanului trebuie sa si dea demisia .locul pe care are sediul trebuie sfintit de catre sobor de preoti ortodocsi si desfiintata .Aparitia numitei episcopii nu este rezultatul trebuintei si dorintei credinciosilor din Teleorman ci al jocurilor de interese financiare al unor capi din politica si alte domenii cu influenta reprezentate de indivizi cu viata vinduta diavolului.CONSTATATI CA DE CIND A APARUT ACEASTA FILIIALA DE PARTID POLITIC NUMITA episcopia Alexandriei NUMARUL ORTODOCSILOR DIN JUDET A SCAZUT SI MAI MULTI AU TRECUT LA DIFERITE SECTE.GANEA CHIRITA Nicu tigan din Mavrodin sprijinit de mafia cocalareasca din judet este eminenta din umbra .El a fost insarcinat sa se ocupe de aparitia inutilei si dezastruasei episcopii si multi bani s au sifonat de atunci .Nu se poate sa nu stie cei din organismele competente. La momentul adecvat sigur patriotii din acestea vor actiona si cuibul mizerabil de acolo chirita, stinga etc vor fi ridicati.

 20. preot2 says:

  Sunt preot din Alexandria si vreau sa fac parte din protoieria lui Costel.Gata.M-am saturat de jigodii ca Militaru (curu gol) Ioana anafabetul si toti mizerabilii din lume.Strang adeziuni de la credinciosi si vin la cu ei la tine Galacticule!.(sa te speli ca e canicula)….

 21. Pentru Maria says:

  NU ESTE NICI O LACOMIE INCONSTIENTO >ESTE O VICTORIE A CRESTINILOR CONSTIENTI SPRIJINITI DE ATOTBUNUL DUMNEZEU CONTRA DICTATURII SATANISTE SI A HOMOSEXUALILOR INFILTRATI IN BOR .EPISCOPIA ALEXANDRIEI NU ESTE MOSIA LUI TAS O AL LUI STINGA >A POPONARILOR NEACSU ESTE A CRESTINILOR SI LUPTAM SA REDOBINDIM CONTROLUL>SAU NU CUMVA TU NUMIT MARIA ESTI UN CALUGAR FETITA?

 22. preot2 says:

  De vina e statutul BOR care da putere nelimitata nemernicilor de episcopi.sunt de neatins.Cum sa-l dai jos pe Galaction?sau Teodosie? astepti sa moara? ca sa castigi si tu o paine.In zona Alexandria cu cateva exceptii care nu vor sa-l vada, a promovat numai analfabeti si compromisi, nu mai are pe cine sa aleaga.

  • A se sti says:

   Regulamentul BOR este unul care impune episcopocentrismul .adica in loc a fi acceptat ca centrul SF> BISERICI IISUS HRISTOS FIUL LUI DUMNEZEU MINTUITORUL ,este pus incentru ierarhul dictator satanist,ceeea ce echivaleaza cu romano catolicismul unde papa prin legea lor draceasca face la fel .El cica este hristos si ce spune el este valabil nu ce spune FIUL LUI DUMNEZEU IISUS HRISTOS.Prin sinodul dracesc din Creta unde s a produs lepadarea de ortodoxie si a BOR oficia, falsii episcopi BOR dindusi acordul cu toti pentru erezia ecumenista oficiala,s a legiferat contopirea Bisericilor oficiale cu toate religiile intr una singura ,unica mondiala si a diavolului. Monstruozitatea de cladire numita pompos catedrala neamului se preconizeaza a fi sediul unicei religii mondiale .Crestinii care vor refuza inciparea vor fi vinati .Daca vor sustine normalitatea sexuala vor fi vinati si multe altele .Ati constatat vre o opozitie a patriarhiei fata de marsurile lgbt ale homosexualilor in Bucuresti>NIMIC.BA mai mult FALSA BOR >Patriarhia a condamnat un grup de crestini care au avut demnitatea sa orgnizeze o contramanifestatie.Nu este clara starea actuala ?

   • A se sti says:

    CITITI ZIARUL REZISTENTA DIN CONSTANTA>CREDETI MA .CUNOSC EXACT .SPUNE ADEVARUL .TREZITI VA .VEDETI ADEVARATA FATA A IERARHIEI BOR .SINT SATANISI>FOARTE POSIBIL CA SA NU FIE SANCTIONAT CU NIMIC FALSUL EPISCOP DE LA HUSI .ARE MUUULTI ORTACI DRACI COLEGI IN SINODUL DRACESC> LA ALEXANDRIA SERA >SEBI <NEACSU <IONA CALUGARII FETITE ALE LUI STINGA SAU SI INVERS SINT MITITEI PE LINGA CAPII RETELEI DE PEDOFILI SI HOMO DIN SINODUL DRACESC BOR

 23. gheorghe says:

  Galaction ai deja 30 de mii pentru vibratoare si jucarii sexuale pe viata, iti mai lispeau inca 30 pt pemparsi ca de la o vreme poponarii
  scapa pe ei.Dar nu-i nimic ,la draganesti gasesti si coceni batuti.Welcome in hell!

 24. Caniculă says:

  Diferența este colosală 1.preotul Dina este absolvent a doua Facultați,Teologie şi ASE,FACE PARTE DIN PROTOIERIA VIDELE,IUBEŞTE ŞI ÎNȚELEGE PREOȚII ! 2.popa dric,este un analfabet ,un bădăran,prost,un arogant şi se poartă foarte urât cu preoții ,iar viziunea arhierească a fost una de 30.000 EURO,BANI CASH !!!

  • A se sti says:

   stinga a primit spaga pentru a incalca sf.canoane numind abuziv o secatura ca protopop la Alexandria ,30000 euroi,adica 30 arginti inmultit cu 1000.L a surclasat pe iuda tradatorul .

 25. Maria says:

  Preasfintitul nostru bland si rugator nu merita asemenea tratament.Preotii fiind limitati nu inteleg tainele ierahului care vegheaza necontenit asupra eparhiei.L-ati injurat ca la numit pe Ioana prin viziunea sa arhieresca ,acum a pus un popa ales de voi cu tabel desi e necanonic sa fortezi mana episcopului si sunteti in continuare nemultumiti.Chiar nu va mai saturati de lacomie?penibililor!

  • Pentru Maria says:

   Crestino.Tu lucrezi pe la Episcopia Alexandriei sau pe la vre un pangar de pe acolo.Vezi doar ce ti se arata.TU NU INTELEGI CA NU EPISCOPUL ARE DREPTUL CANONIC SA NUMEASCA DE CAPUL LUI UN PROTOPOP ASA CUM A FACUT CU IOANA LA ALEXANDRIA CI POPORUL REPREZENTAT PRIN PREOTII SAI >ADICA DE JOS IN SUS>SF> BISERICA NU TREBUIE SA FIE EPISCOPOCENTRICA ADICA SUB DICTATURA IERARHILOR ASA CUM SI ESTE SI CUM SI VOR EI FALSII EPISCOPI>HOMALAI SATANISTI CU MASCA DE BLINZI >.SF> BISERICA ESTE A CRESTINILOR PENTRU CRESTINI A NU LUA AMPLOARE SCANDALUL ABUZULUI CU IOANA FALS PROTOPOPSI PTR> A NU FI IZGONIT DE CRESTINI SI PREOTI CONSTIENTI DIN TELEORMAN >S A OBTINUT O VICTORIE A CRESTINILOR CONSTIENTI DAR LUPTA CONTINUA> STINGA CU GASCA TREBUIE SA PLECE SI DEASEMENI TOTI FLSII IERARHI .CITESTE ZIARUL REZISTENTA DIN CONSTANTA> CREDE MA >CUNOSC INSUMI>ESTE ADEVARAT CE SPUNE ACOLO> ACUM ESTE UN MOMENT DE RASCRUCE >SE MAI PURIFICA BOR SAU CU EREZIA ECUMENISTA LA CARE AU ADERAT FALSII EPISCOPI IN MASA >BOR SE VA TRANSFORMA IN UNEALTA SATANICA IAR CRESTINII CONSTIENTI VOR FI VINATI >TREZESTE TE.

  • Mery blinda says:

   Mery draga,Iti transmite acest mesaj un cunoscator al lui gheorghe ,pasivul si parsivelul uns mare episcop de teleorman ,un dulce gogosar savurat cu nesat de catre ortacii lui de la si de cind era si mare staret la cuibul de homosexuali si viitori multi episopi ,pacat de ea ,manastirea Crasna din Prahova.Daca il atingi tu sau oricine in interesul lui murdar financiar sau vii cu vre o atitudine care iar putea deranja functia ,pozitia .dintr o data isi arata adevarata fata .DIN BLINDUL ,SMERITUL CUM IL CATALOGHEZI TU PE stinga gheyorghe,ca in filmele sf dintr o data isi aruca masca aceasta si i si arata pe cea adevarata adica cea sataniceasca .Se transpune istantaneu iar din ochii lui ies serpii iadului plin de ura si cauta sa te lichideze folosind toate armele murdare ce le detine. SI.intelege ca diavolul are multe si sofisticate arme .El este fiul diavolului stapinit de diavol ca multi ajunsi in functii de ierarhi.Sint multi fosti elevi de la seminariile teologice care saraci fiind erau cooptati la manastirea Crasna .In schimbul unor haine sau ceva bani de buzunar li se cerea sa faca sex de catre unul nicodim ,administatorul manastirii .un individ cu mare influenta cel mai apropiat de gheyorghe stinga atunci staret .Nu ti pui semne de intrebarede ce de acolo sint pusi episcopi d aldor ciprian de la Buzau ,teodosie.de la constanta ,sebastian , stinga la teleorman si altii in diferite functii cu influenta ?Toti acestia au trait la Crasna si nu numai ei.Oare chiar acea manastire este un cuib de genii?Trebuia ca viitorii episcopi sa treaca pe acolo ptr. a ajunge episcopi?Am prieteni .fosti elevi de la scolile de teologie care vor acum sa marturiseasca public cum li s a propus sa faca sex de catre homalaii de acolo sau um au facut.

 26. IN EXTREMIS says:

  STIM MULTI,DE MULT.ABUZURI FALSI IERARHI DIN BOR.VEDETI ZIARUL REZISTENTA DIN CONSTANTA.AUT SATANISTII DIN BOR.AUT FALSII EPISCOPI ,SATANISTII INFILTRATI IN BOR.ACESTI INDIVIZI SUSTINUTI DE FORTE MONDIALE OCULTE ,SATANISTE,NU SE VOR LASA DUSI.CIND UN PREOT SE STRADUIESTE SA SI FACA DATORIA ,ESTE TRECUT PE LISTA DE CATRE INDIVIZII ACESTIA SIIL MARGINALIZEAZA SAU PERSECUTA PINA LA ANIHILAREA FIZICA ,PE EL SI APROPIATII LUI. GASCA LUI stinga DE LA ALEXANDRIA ,BUCURESTI,VIA INTERNATIONAL VOR CONTRACARA.SINT EXTREMI DE ABILI IN A MANIPULA MASELE SI A LE DETERMINA SA VADA ALBUL NEGRU SI NEGRUL ALB.IN CONTINUARE VOR CAUTA SA SE RAZBUNE PE VREDNICUL FOST PROTOPOP DOBRESCU DE LA VIDELE CARE A AVUT CREDINTA ,DRAGOSTEA SI DEMNITATEA DE A PROCEDA CRESTINESTE PTR.CA LA VIDELE SA FIE NUMIT LEGAL UN NOU PROTOPOP.PREOTII SI CRESTINII TOTI ,INTARITI VA CU POST SI RUGACIUNE SI SATANISTII NU VA VOR INVINGE.LUATI VA MASURI DE PROTECTIE CUM PUTETI ,DEOARECE URMEAZA ,NU IMEDIAT CI CIND NU VA ASTEPTATI [asa vor ei]CONTRAOFENSIVA IMPOSTORILOR ,INCLUSIV DE LA EPISCOPIA ALEXANDRIEI .SE TRAG SFORI.PTR.CA A PIERDUT O SPAGA GASCA LUI STINGA NU VA IERTA NICIODATA.TOTODATA VEDETI CA BOR SE INCHINA UNIUNII EUROPENE CARE ESTE ANTICRESTINA SI SPRIJINA HOMOSEXUALII,INCLUSIV FALSII IERARHI DIN BOR.STEAGUL SATANIST AL UE ATIRNA PE PERETII PATRIARHIEI >AL MULTOR SEDII DE EPISCOPII ,AL SCOLILOR TEOLOGICE.

 27. IN EXTREMIS says:

  VEDETI ABUZURI FALSI IERARHI SATANISTI DIN BOR.ZIARUL REZISTENTA DIN CONSTANTA.

 28. emilia says:

  Daca la Videle a fost numit un preot merituos ,vad ca nu-l contesta nimeni,dar la Alexandria daca a fost numit un sofer , odata cu el are de suferit si institutia.Galaction ar trebui sa invete din asta ,macar acum la pensie..Nu am inteles ce face acest individ cu banii? ca nu se vede nimic la el.

  • IN EXTREMIS says:

   Abuzuri falsi ierarhi din BOR.VEDETI ZIARUL REZISTENTA DIN CONSTANTA.VEDETI ZIARUL REZISTENTA DIN CONSTANTA.

 29. Hary says:

  Am vazut ce scrie ziaristul Cumpana de la Constanta dar si D Suciu al nostru si concluzia pe care am tras-o este ca unii ziaristi au devenit mai apologeti decat preotii. Bine ,episcopii cretinoizi ii acuza de ateism si masonerii etc..Credinta nu inseamna numai slujbe si moaste ci si atitudine impotriva nedreptatilor.Un articol ca asta cantareste mai mult in fata lui Dumnezeu decat slujbele preotesti.Mantuirea ziaristului vine din infierarea abuzurilor.Lucrurile astea ar trebui sa le vada si habotnicii pupatori de maini si necititori de Biblie.Episcopii reprezinta plaga societatii omenesti ,din toate timpurile.

 30. fane says:

  Bai popilor!
  Nu mai atacati ca niste golani din tufisuri si iesiti in strada.Aveti curajul si barbatia sa protestati si sa va dati numele si dati jos jigodia care va conduce.Altfel ,ala sta la plaja pe banii vostrii si il doare in engolbion.Bateti campii pe forum ca niste pisici speriate dar cand il vedeti pe Gala si Sera le pupati mainile.Da ce dracu poate sa va mai faca? hai in strada!

  • Ortodox says:

   Fraierilor de popi din protoeria Alexandriei.Luati initiativa legala .oficiala.intocmiti tabele cu semnaturi de la toti si cereti lui stinga sa l demita pe cosciugarul fals protopop ioana si sa va propuneti voi unul .sau daca nu demisia lui stinga sau demersuri ,plingeri la patriarhie.Curaj .Se poate. Atotbunul Dumnezeu va sprijina Este dreptul si datoria voastra.Este ocazia pentru eliberarea de sub dictatura bulangiilor de falsi episcopi si toti ca stinga trebuie sa faca un pas inapoi..

 31. Ortodox says:

  Mai terminati va cu fixul cu divortatul. Politica aceasta despre divort privind preotii este ideea draceasca .tot a unor falsi calugari .si homosexuali infiltrati in Sf Biserica si care urasc preotii capabili sa aiba o femeie linga ei.sa intemeieze o familie si sa aiba copii .Si ce daca a divortat? Parintele C tin Dina nu este dinsul vinovat ca a ajuns sa divorteze la inceput.Nu a mers treaba .au divortat .buna ziua si gata .Acum daca esti preot sa nu pretinda cineva ca esti mai presus de Legile naturale.Parintele Dina C tin este un OM in primul rind si a refacut viata .are o familie superba si este binecuvintat .Este sufletist .inteligent are si pregatire intelectuala si teologica performanta .experienta .a fost un virf la scoala din clasa intii ,absolvent a doua facultati in mod merituos, om echilibrat cu simturi sanatoase .tinar si frumos .stimat de toti care il cunosc si da iubit de toti preotii din Protoeria Videle .afara de 2sau trei poponari care isi imaginau sa ii puna gasca lui neacsu de la episcopie protopopi. Cu el protopop .preotii din protoerie fac ce au de facut cu drag .Daca multi preoti au casnicii nereusite la inceput .aceasta se datoreaza faptului ca homosexualii din conducerea BOR au impus programe dracesti elevilor de la seminariile teologice interzicindu le sa aiba prietenii cu fete .sa le cunoasca .sa compare .si apoi pentru a fi hirotoniti li se impune sa se casatoreasca mai intii.Atunci multi .se casatoresc la graba nepricepindu se sa aleaga partenera adecvata pentru a fi preoteasa .daca nu cumva unii sint pervertiti la homosexualism de catre falsi episcopi .multi .infiltrati in BOR . Asadar distinsul om parintele protopop Dina nu i dinsul vinovat ca a ales gresit la inceput.Iar cei care sint cauza unor astfel de esecuri .tot ei .scornesc legea draceasca conform careia un preot divortat . nu are voie sa se recasatoreasca [exceptind cazuri grave si foarte rare cind respectivul preot s a dovedit a fi vre un golan nenorocit].Ce ar vroi anormalii ce au scornit aceasta dispozitie ,ca un om zdravan nevoit sa divorteze si din vina altora sa stea abstinent sexual ,sa duca o viata de calugar fara a fi calugar ,sau sa traiasca cu vre o femeie in secret decit sa se recasatoreasca si sa si refaca viata???Falsi episcopi ,homosexuali ,dusmanosi pe cei cu simturi normale vor sa se bucure draceste vazind o viata de om distrusa.Cum ,dobitocii dreacu ,?Sta un copil ani si ani de zile in scoala de specialitate ,teologica pina la o virsta inaintata .il tin acolo in regim nefiresc de viata ,eliminindu i se pirghiile de a intretine o legatura cu o fata ,il obligi mai intii sa se casatoresca ptr.a fi hirotonit ,se casatoreste la intimplare si in graba neavind eeperienta interactiunii cu fetele ,ajunge la divort si apoi voi il dati afara din preotie ? II dati
  inapoivoi anii de viata inchinati idealului crestin in scoala de teologie ?Trebuia sa le spuneti de la inceput despre regulile voastre dracesti si copii se orientau spre alt domeniu sau parintii lor ar fi luptat de atunci sa se inlature dispozitiile perverse ,contra naturii. Inca odata terminati va cu prostia aceasta de idee.Aceasta nu are de a face cu Sf.canoane ortodoxe.Parintele protopop Dina este in deplina rinduiala si recomandam rauvoitorilor sa nu incerce sa il deranjeze .mai ales ca nici nu au vre un motiv Daca totusi cineva cauta sa strice un lucru bun facut la o protoerie, Videle, .adica numirea corecta a unui protopop merituos.parintele Dina.se vor lovi de zidul reprezentat de toti care il cunostem si stim ca Domnul Atotbun este cu noi si biruim uneltele dracului infiltrate si in Episcopia Alexandriei .Cit despre stinga .Vai de izmenele lui.Nu el conduce Episcopia .vedeti neacsu .chirita ganea nicu cocalarul de mavrodin si unii din alte domenii de activitate ce sint in spatele lor.BYE.BYE.

 32. jan says:

  ZIARUL REZISTENTA din Constanta spune adevarul despre BOR Acolo este dat si Galaction cand o ia la buci

 33. Andrei Plesu says:

  Costel Dina iubește preoții,preoții îl iubesc si este un om de bun simț.Galaction si Neacșu l-au pus de frica.sunt doi lasi si fricoși doi paraziți.

 34. Pentru evenimente culturale episcopia sa fie reprezentată de Neacșu Vasile,Ioana Cristian,Visan Marius si Alexandru de la kaufland. Astia sunt oamenii reprezentativi ai lui Gaylaction.

 35. Caniculă says:

  Afară din Biserică cu homosexualii şi spăgarii! Chiar nu vă este ruşine,nu neapărat de oameni,ci de Dumnezeu?!Nici nu mai ştiu cum sa îi zic astuia,şpagaction sau gaylaction că are atâtea nume de scenă! Ăsta chiar vrea să distrugă de tot ce îi mai rămăsese acestui biet popor?! Credința şi Biserica! A pus pe căratorul de morți să fie mareşal de alexandria,pe urmă s-a speriat de ăia de la videle,stă la cheremul “fiicelor sale”pidosnice …ce să mai (ne)vrednic arhiereu!

 36. ilie says:

  Ce canonicitate sa mai asteptam domnule cand toata lumea stie ca acest individ este casatorit cu o femeie care a mai fost maritata ???? ce canonicitate sa mai asteptam ?? nu este clar ca idiotul de Galaction a luat banii si acum moare cu Ioana de gat ? nu vedeti ca pana nu ne ridicam toti impotriva lui toate trec pe langa el precum cutitul prin branza ? HAIDETI ODATA PENTRU TOTDEAUNA SA NE RIDICAM , SA FACEM SI NOI TABELE SI SA-L IZGONIM PE “POMPIERUL” DE LA POMPE FUNEBRE SI APOI SA IL IMPAIEM SI PE “PAPUSA HOMOSEXUALA” !

 37. cosciug dumitru says:

  Afara odata pentru totdeauna cu acest ordinar Ioana ales din burta de acest homosexual spagar. Afara Galaction Spaga si odata cu tine si Ioana Cosanzeana !!!

 38. Acidutzu says:

  I-a fost frică de popii de la Videle! Frica păzeşte şpaga! Oare,popilor de la Alexandria,să nu le dea niciun fel de idee sau măcar o zvâcnire de bărbați adevărați şi să îl ejecteze pe coate goale ăsta de coşciugar de turnu măgurele?!Domnilor,fiți bărbați ADEVĂRAȚI!!!

 39. popo says:

  Gheorghe ! ai luat teapa.Teapa baiatule!Eu zic sa-l mai incasezi o data pe Ioana ca ai facut multe pt el.Seba si Sera o sa te paraseasca iar pe tine o sa te ghiuzeleasaca doar batranul Sinel.

 40. popa says:

  Adevarul e ca preotul din Oradea cunostea bine problemele din Videle.Cat esti de bou Galaction!Ai hirotonit toti semenii tai iar acum nu ai pe cine sa pui protopop.Ai luat teapa Boule ,pastreaza bine banii de la Ioana si Scaunel ca cu astia te alegi.Preotii nu mai sunt prosti si creduli .Seba Si Sera sa se mai plimbe si cu autobuzulAsa ca la munca si tu si poponarii tai.Huuooooooo jigodiilor

 41. Preot says:

  Da . Se pare ca galaction are mana buna în alegerea protopopului. După ce nu a tinut cont de canoanele bisericești si l-a ales pe mareșal ,protopop de Alexandria,la fel a făcut si l-a Videle alegând pe Dina Costel , acesta fiind divorțat….totuși de apreciat curajul preoților de la Videle

  • Ortodox says:

   Amice .Citeste comentariul meu de mai sus .iti recomand sa nu pui in aceeasi oala pe bulangiul de fals protopop ,cosciugarul si mecanicul ioana de la Alexandria cu un distins si merituos om .parintele Dina Constantin de la Videle.

 42. popa oase says:

  Felicitari costel.I-ai scos afacere din mana gaozarului Se spune ca toata ziua ssss-a plimbat ca prostul prin curtea episcopiei de nervi.in ziarul rezistenta din Consnata se face lista poponarilor din BOR.In dreptul lui Gaylaction scrie asa,,,Galaction Stângă[18] – Episcop al Alexandriei şi Teleormanului (iubire mare cu un anume Serafim, diacon, șofer și consilier, și cu Sebastian – starețul de la mânăstirea Pantocrator, jud. Teleorman).

  Alt amant al său, un suspect preot cu numele Iliescu Zavate Lucian, poreclit „Popa Oaseˮ (pentru furt de moaște!), izgonit ca escroc din S.U.A. și aciuat în Eparhia Alexandriei şi Teleormanului.

  Este divorțat, soția sa este din București, fiică de colonel, care și-a surprins soțul în timp ce acesta se săruta cu un coleg din cadrul Facultății de Teologie! Acest impostor este bun prieten cu Teodosie Petrescu, pe care l-a tot sponsorizat/ plimbat în multe excursii la Ierusalim.

  De menționat că mulți dintre preoții homosexuali caterisiți în alte eparhii și-au găsit așternut cald în Episcopia condusă de Galaction Stângă!

  Inițial, Galaction Stângă trebuia să fie ales Arhiepiscop la Constanța, dar, în urma intervențiilor telefonice de la Ion Iliescu și Adrian Năastase, Teoctist a măsluit voturile și, astfel, constănțenii s-au pricopsit cu alt homosexual notoriu, inculpatul Teodosie Șpagoveanul (vezi aici).

  Se recomandă caterisirea acestui individ.

  Nota redacției. După publicarea acestei liste, pe adresa de e-mail a redacției am primit (06 august 2017) următoarele informații:

  „Deoarece consider ca homosexualitatea în cadrul BOR este ca un vierme ce mănâncă pe dinăuntru într-o instituție ce se vrea a reprezenta moralitatea în lume, țin să vă aduc la cunoștință următoarele:

  În ceea ce îl privește pe PS Galaction, ați punctat foarte bine dumneavoastră în legătura cu Serafim și Sebastian, însă ați omis esențialul, și anume relația permanentă de homosexualitate a «Vlădicii» cu Neacșu Vasile (zis Sinel) – un parvenit adus de la Crasna, localitatea de baștină a lui Galaction, care i-a devenit consilier episcopal și amant.
  PS Galaction are peste 200 de misionari hirotoniți, toți aceștia fiind aduși din afara județului Teleorman, județ pe care de altfel îl păstorește. Este arhicunoscut faptul că toți cei care au fost izgoniți de pe te miri unde, și-au putut găsi întotdeauna, pentru o sumă de bani, un loc călduros în Episcopia condusă de Galaction.
  PS Galaction disprețuiește preoții și credincioșii din Teleorman, fiind o entitate ce nu se intersectează niciodată cu nevoile preoților și ale enoriașilor.
  PS Galaction practică simonia. De când a fost instalat ca Episcop al Teleormanului are buzunarele pline cu bani de la oameni, care și-au tocit coatele, și nu numai, prin școlile și facultățile de Teologie și care poate ar fi meritat un post de preot fără să fie nevoiți să-l cumpere.
  Sper din tot sufletul ca aceste informații să vă fie de folos și să contribuie câtuși de puțin la îndepărtarea acestor nenorociți.ˮ

 43. Răcnetul Carpaților says:

  Domne,dacă preotul Dobrescu a făcut asta pentru subalternii săi,este tare omul ! Vă dați seama ce lovitură i-a dat popului suprem Galaction şi ce grav l-a faultat la buzunare ?! Şi mai mult decât asta,toți popii ăia de acolo i-au arătat popului suprem galaction,că nu este în stare să aleagă cu discernământ şi în acelaşi timp şi moral! Aşa că,au ales ei pentru el(e,na ca să vezi belea pentru popul suprem )!!!

 44. ion says:

  Diferenta fata de Alexandria a fost mare.Aici ioana a fost numit intr-o noapte ,fara sa fie nimeni consultat.Fostul protopop Militaru nu a facut tabele de sustinere ci mai degarba a plecat si cu 3 miliarde ca amintire.Se zvoneste ca ar fi sustinut pe un anume popa Scaunel un dobitoc mai mare decat Ioana ,care ar fi dat spaga mai mica iar acum asteapta si el o functie.Toate aceste lucruri se fac pe sub masa la glaction fiind un om ascuns fata de preoti ,,transparent,, doar cu calugarii de la Draganesti .Felicitari preotului Dobrescu pentru initiativa

Leave a Comment

*

code