Premii pentru unităţile şcolare participante la Programul Ecoatitudine

Şcoala Gimnazială Vităneşti a fost luni, 13 noiembrie gazda festivităţii de premiere a participanţilor la Programul Ecoatitudine, ce s-a desfăşurat în perioada iunie – octombrie 2017.

Programul a fost organizat de Compania Ecoatitudine în parteneriat cu Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară ”Managementul Deşeurilor Teleorman” şi 15 unităţi de învăţământ din judeţ, iar în perioada menţionată au fost organizate acţiuni de colectare selectivă a deseurilor reciclabile.

În urma centralizării cantiţătilor de deseuri colectate de la fiecare unitate şcolară participantă, au fost desemnaţi şi câştigătorii, astfel că primul loc de pe podium a revenit  Şcolii Gimnaziale Vităneşti, în timp ce pe locul doi s-a clasat Şcoala Gimnazială Tătărăştii de Jos, iar podiumul a fost completat de Şcoala Gimnazială Călineşti.

Participanţii au fost răsplătiţi cu premii, astfel că pentru locul I au fost oferite o tablă magnetică, în timp ce pentru locul II premiul a constat într-un set complet de papetărie, iar pentru ocupanta locului III a fost oferit un set de mingi de sport.

La festivitate au luat parte primarul comunei Botoroaga, Mihail Cojocaru, preşedintele Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară ”Managementul Deşeurilor Teleorman”, primarul comunei Vităneşti, Simion Nedea, precum şi managerul de proiect al Programului, Stere Creţu. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code