Eveniment

Premii pentru elevii performanţi în artă şi sport de la Primăria Alexandria

Monica DUMITRESCU

Peste 350 de elevi şi profesori de la Palatul Copiilor, şcoli şi licee din Alexandria au fost premiaţi luni, 15 decembrie, de municipalitate Alexandria pentru performanţe obţinute la concursurile naţionale şi internaţionale cu profil vocaţional (pictură, muzică, desen, grafică, colaj, artă tradiţională, folclor, dans etc) desfăşurate în acest an. Elevii şi profesorii care s-au ocupat de pregătirea acestora au primit diplome, dulciuri şi fructe, dar şi premii în bani, a căror valoare a fost cuprinsă între 30 şi 100 de lei, în funcţie de locul obţinut la concursurile menţionate (30 lei – menţiune; 50 lei – locul III, 70 lei – locul II, 100 lei – locul I).

Festivitatea de premiere s-a desfăşurat în sala de şedinţe a Primăriei Alexandria în jurul unui brad împodobit şi în prezenţa lui Moş Crăciun. De asemenea, au fost prezenţi şi primarul municipiului Victor Drăguşin, precum şi unul dintre viceprimari, Lucian Iotu, care au felicitat elevii şi profesorii pentru rezultatele deosebite obţinute anul acesta la concursurile vocaţionale şi l-au ajutat pe Moş Crăciun să înmâneze premiile.

“Mă bucur că sunt atât de mulţi elevi talentaţi în Alexandria, sunt mândru de voi, şi vă asigur că în anul 2015 vor fi mai multe acţiuni şi activităţi ale voastre susţinute de noi. Vă vom sprijini, vom ţine legătura cu părinţii dumneavoastră, pentru că ar fi o mare pierdere pentru oraş să nu vă cultivaţi talentul, indiferent că este vorba de muzică, desen sau altceva. Arta reprezintă o stare de spirit pentru voi şi pentru oraşul nostru”, a spus primarul Victor Drăguşin copiilor.

Premierea elevilor performanţi şi a profesorilor care s-au ocupat de pregătirea lor continuă şi marţi, 16 decembrie, la Primăria Alexandria. De data aceasta, vor fi premiaţi sportivii şi antrenorii cu rezultate deosebite la competiţiile naţionale şi internaţionale în anul 2014. Este pentru al patrulea an consecutiv în care municipalitatea premiază elevii şi profesorii cu performanţe în artă şi sport.

IMG_4564IMG_4559

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.