Eveniment

PRELUNGIRE APEL DE SELECȚIE NR. 1/2020 PENTRU MĂSURA M7/6B – Îmbunătăţirea infrastructurii, adaptarea și modernizarea serviciilor pentru populație şi valorificarea patrimoniului local

PRELUNGIRE APEL DE SELECȚIE NR. 1/2020 PENTRU MĂSURA M7/6B – Îmbunătăţirea infrastructurii, adaptarea și modernizarea serviciilor pentru populație şi valorificarea patrimoniului local

 

 Asociaţia Grupul de Acţiune Locală „De la Sâi la Călmăţui” anunţă prelungirea Apelului de selecţie de proiecte nr. 1/2020 pentru măsura M7/6B – Îmbunătăţirea infrastructurii, adaptarea și modernizarea serviciilor pentru populație şi valorificarea patrimoniului local.

Data limită de depunere a proiectelor

Proiectele se vor depune până la data de 15 ianuarie 2021, ora 16.30.

Atentie! Toate celelalte informații din apelul de selecție, cu excepția termenului limită de depunere a proiectelor rămân NESCHIMBATE.

Informații detaliate privind accesarea și derularea măsurii sunt cuprinse în Ghidul solicitantului elaborat de GAL „De la Sâi la Călmăţui” pentru măsura M7/6B – Îmbunătăţirea infrastructurii, adaptarea și modernizarea serviciilor pentru populație şi valorificarea patrimoniului local, care se găsește pe site-ul GAL: www.galdelasailacalmatui.ro, la secțiunea MĂSURI.

La sediul GAL „De la Sâi la Călmăţui” este disponibilă versiunea pe suport tipărit a informațiilor detaliate aferente măsurii lansate.

Pentru a obţine informaţii detaliate ne puteţi contacta de luni până vineri, de la 08.30-16.30, la sediul GAL „De la Sâi la Călmăţui” din Comuna Calmăţuiu, satul Nicolae Bălcescu, judeţul Teleorman sau prin telefon 0347417393/ 0786224788 sau e-mail: galcalmatuiu2013@yahoo.com.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.