Sport

Pregătiri – Sporting Roşiori a pierdut amicalul cu CS Vişina Nouă

După o săptămână în care problemele medicale au afectat inclusiv programul de pregătire al echipei roşiorene, Sporting a jucat sâmbăta trecută un meci de pregătire contra colegei de serie, CS Vişina Nouă. A fost o partidă în care cele două echipe şi-au măsurat forţele, cu trei săptămâni înaintea returului, în urma căreia antrenorul Cristian Negru a putut afla aproape exact nivelul de pregătire al lotului roşiorean, dar şi modul în care s-au integrat noii-veniţi la echipă. Din spusele delegatului sportiv al clubului roşiorean, Marius Nica, “meciul cu Vişina Nouă a fost unul echilibrat, suprafaţa de joc a pus serioase probleme, dar considerăm că a fost un test util”. Jocul, care a avut loc pe terenul “Robema” a fost decis de o execuţie de excepţie a atacantului Aria, cel care are suficient de multă experienţă pentru a face diferenţa într-un joc echilibrat.

– Sporting Roşiorii de Vede – CS Vişina Nouă 0-1 (A. Aria 57); pentru Sporting au jucat: S. Gavriş, M. Firoiu, L. Floricel, M. Moşteanu, M. Dicu, I. Lătea, V. Rada, O. Bâră, A. Făiniş, V. Bocănete, D. Gheorghe; au mai intrat A. Bugiu, M. Marinaş, M. Cherciu, V. Vâlcică, V. Turcin, A. Vălimăreanu, I. Urâtu; antrenor Cristi Negru.

Conform programului de pregătire al echipei Sporting Roşiorii de Vede, de azi, 17 februarie, până duminică, lotul roşiorean începe un stagiu de pregătire cu două antrenamente zilnic, iar sâmbătă (21 februarie) ar urma să joace contra echipei FCM Alexandria.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.