Pregătiri pentru sezonul rece

Autorităţile de la nivel de judeţ se pregătesc pentru sezonul rece, iar în acest sens a avut loc o întâlnire a inspectorului şef al ISU “A.D. Ghica” cu reprezentanţii Secţiei Alexandria a Drumurilor Naţionale, cu cei ai poliţiei rutiere şi cu preşedintele Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, pentru a pregăti în detaliu planul de intervenţie pentru sezonul de iarnă.

Pe aceeaşi temă urmează să aibă loc şi o întâlnire cu reprezentanţi ai Consiliului Judeţean şi ai operatorului economic care asigură deszăpezirea la nivel judeţean, a precizat inspectorul şef al ISU “A.D. Ghica”, în cadrul unei conferinţe de presă miercuri, 8 noiembrie.

Totodată, potrivit sursei citate, vor fi efectuate controale în baze pentru a verifica stocurile de material antiderapant şi utilajele existente pentru deszăpezire.

În Teleorman, autorităţile au fost şi sunt pregătaite pentru acţiona în caz de polei şi ninsori, a mai spus col. Marius Stancu, care a profitat de ocazie pentru a face un apel către autorităţile locale din mediul rural pentru a verifica instalaţiile de încălzire din unităţile publice şi pentru a informa cetăţenii cu privire la verificarea mijloacelor de încălzire. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code