Politic

Pregătirea alegerilor europarlamentare, discutată de liberalii teleormăneni în ședința Colegiului Director Județean al PNL

Liberalii teleormăneni s-au întâlnit, în după amiaza zilei de miercuri, 6 martie, în cadrul unei şedinţe a Colegiului Director Judeţean al PNL, întâlnirea având ca punct principal pe ordinea de zi pregătirea alegerilor europarlamentare. Astfel, au fost stabiliți coordonatorii de campanie și responsabilii pe fiecare dintre zonele județului și, totodată, au fost stabilite echipele de campanie.

Un alt punct de pe ordinea de zi a întâlnirii ce a avut loc la Căminul Cultural de la Buzescu a fost prezentarea și validarea candidaților desemnați, până în prezent, de aripa liberală din Teleorman la viitoarele alegeri locale.

Alături de conducerea județeană a partidului, au participat la ședința Colegiului Director și doi reperezentanți ai conducerii centrale a PNL, respectiv senatorul Răducu Filipescu și Dan Motreanu, vicepreședinte PNL și candidat pe un loc eligibil la următoarele alegeri europarlamentare.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.