Eveniment

Prefectura Teleorman a lansat competiţia “Fii prefect pentru o zi”

Monica DUMITRESCU

Prefectura Teleorman a lansat, marţi, 12 mai, competiţia “Fii prefect pentru o zi”, concurs de eseuri destinat tinerilor cu vârste cuprinse între 14 şi 19 ani care doresc să cunoască una dintre instituţiile statului dincolo de aparenţe, din interior. Câştigătorul concursului va prelua frâiele Instituţiei Prefectului pe care o va conduce timp de o zi.

Prin acest concurs organizatorii îşi doresc să stimuleze creativitatea tinerilor şi le oferă acestora posibilitatea de a concepe lucrări care conţin idei inovative. Tema propusă de iniţiatori pentru eseuri este “Proiectul pentru tinerii din Teleorman”. Materialul va trebui să conţină elemente care să conducă la ideea de a iniţia, în calitate de tânăr prefect pentru o zi, proiecte pentru adolescenţii din Teleorman, ţinând cont de atribuţiile şi rolul prefectului. Eseul cu titlu şi subtitlu trebuie să fie scris de mână şi să nu depăşească două pagini, format A4. Eseurile se pot trimite până la data de 22 mai. La eseu candidatul va ataşa o fişă de înscriere care poate fi descărcată de pe site-ul instituţiei www.prefectura-teleorman.ro. Fişa de înscriere se regăseşte şi pe pagina prefectului Daniela Carmen Dan unde a fost creat evenimentul “Fii prefect pentru o zi!”.

Câştigătorul va fi anunţat în data de 29 mai. Cel care va arăta că are cele mai bune proiecte pentru tinerii din judeţ se va instala în data de 2 iunie în biroului actualului prefect.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.