Politic

Prefectul județului și cei doi subprefecți au depus jurământul

Emilia Paraschivescu, prefectul județului Teleorman, Nicoleta Voicu și Sergiu Iordan, cei doi subprefecți, au depus, joi, jurământul, în sistem de videoconferință. Ceremonia a avut un caracter restrâns, cu prezență fizică limitată, pentru a respecta normele și măsurile sanitare în vigoare. Au fost prezenți, în sala mare de ședințe a Palatului Administrativ, șefii instituțiilor din subordinea Ministerului Afacerilor Interne, în timp ce reprezentanții Guvernului au luat parte, online, la ceremonie.

Emilia Paraschivescu și Nicoleta Voicu au ocupat funcțiile de prefect și subprefect, înainte de intrarea în vigoare a noilor prevederi privind statutul prefecților și subprefecților, noutatea de la conducerea Prefecturii Teleorman fiind reprezentantul USR-PLUS, Sergiu Iordan.

Guvernul condus de Florin Cîțu a eliberat, miercuri, din funcție 103 prefecți și subprefecți, și a numit în loc 36 de prefecți din 42 și 75 de subprefecți din 85, între aceștia și prefectul și cei doi subprefecți de Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.