Politic

PPU (social-liberal) Teleorman a depus liste complete pentru alegerile parlamentare

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) – Filiala Teleorman a depus listele candidaților pentru alegerile parlamentare ce vor avea loc în 6 decembrie 2020, context în care Liviu Neagu, președintele Organizației Județene a PPU (social-liberal), dar și secretar general al partidului la nivel național, a declarat: “Astăzi, am făcut încă un pas pentru consolidarea principiilor umaniste în județul Teleorman, am depus liste complete atât pentru Senat, cât și pentru Camera Deputaților, și am readus în atenția alegătorilor oameni cu demnitate, onoare și curaj, care au demonstrat la alegerile locale că vor și pot să producă o schimbare.  Am girat candidatura celor care s-au evidențiat în partid și care doresc să se implice, pe termen lung, în viața comunităților locale.

Lista de la Senat este deschisă de Geanin Neacșu, o prezență activă în partid, urmat de Viorica Ștefana Siteavu, o persoană cu experiență și un grad mare de simpatie în rândul teleormănenilor, care i-au acordat voturi considerabile pentru Consiliul Județean și i-au reconfirmat mandatul de consilier local la Bogdana.

La Camera Deputaților, Oana-Maria Iotu deschide lista candidaților și vrea să demonstreze faptul că, prin muncă și implicare, voturile primite pentru candidatura ei la Consiliul Local Alexandria se pot multiplica și transforma într-un mandat de deputat. Oana Iotu face echipă cu Petrică Iordache, umanistul care a arătat, prin cele două mandate de consilier local câștigate de PPU (social-liberal) la Pietroșani, că este un luptător.

Pe listele pentru alegerile parlamentare se mai află membri de bază ai partidului și aleși locali.

Sub deviza “STOP ABUZURILOR!”, consacrată prin acțiunile președintelui executiv al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), avocatul Daniel Ionașcu, vom fi o voce puternică și o prezență activă în Teleorman, așa cum se întâmplă în toată țara”.

One Comment

 1. #SintezaZilei

  Vai de mine, ăștia-s mai mulți sau unul singur?
  La umaniști ”fierb gradele”…deja i s-au aburit ochelarii lui Varanu’ !
  E cald rău în platoul partidului- balama!
  Iar, la pseudoteleviziunea unde ”gradele sunt active”, umaniștii sunt in fiecare seară, ori la ”numărat primării”, ori la “numărat CJ ”, ori la “numărat sondaje”.
  Le numără de mai multe ori, că nu ies conform ”ordinului de difuziune”.
  Poate ne lămurește avocatul Kinki, cum e cu ”ațele”, că el ”deține informația”.
  Păi, Base – în acest caz – cu șprițul lui cu tot .. sau…cu femeile lui (cum spun mulți – că eu nu l-am văzut) cu mondialii lui și cu toate celelalte – e cel mai bun Politician cu scor peste prag, pe lângă Avocatul Kinki.

  PS. Ar fi un pas cu adevărat important dacă precedentul de la locale va fi repetat la alegerile parlamentare, iar partidelor-balama li se va trânti din nou ușa în nas.
  Pare nedrept…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.