Politic

PP-DD a depus la BEC lista candidaţilor la europarlamentare – Liviu Neagu: “Partidul nostru se situează pe locul 3 în privinţa numărului de semnături de susţinere”

Carmen Dumitrescu

PP-DD a depus, în cursul zilei de marţi, 25 martie, la Biroul Electoral Central, dosarele pentru alegerile europarlamentare din luna mai şi, se pare, entuziasmul e destul de ridicat în rândul membrilor partidului. Iar motivul e pe cât de simplu, pe atât de justificat: se pare că PP-DD a strând 350.000 de semnături de susţinere, ceea ce plasează formaţiunea politică pe al treilea loc în topul partidelor care vor participa la europarlamentare. În ceea ce priveşte primele poziţii din listă, ele sunt ocupate de Dan Diaconescu, Simona Man, Diana Voiculescu, Liviu Neagu şi Radu Orzaţă. Iar şansele pentru PP-DD de a trimite în Parlamentul European pe primii din listă sunt destul de mari, mai ales că timpul demonstrează că susţinerea populară pentru PP-DD e constantă şi, în anumite momente, tinde să crească, pe fondul nemulţumirii faţă de celelalte partide. Secretarul general al  PP-DD şi candidatul la europarlamentare al partidului, Liviu Neagu a declarat că aşteptările sunt din ce în ce mai mari, pentru ca popularitatea partidului se încadrează pe un trend ascendent: “Noi credem că vom trimite cinci membri ai PP-DD în Parlamentul European şi vizăm un scor de peste 15% în alegerile care se apropie. Şi avem motive foarte serioase pentru a crede toate aceste lucruri. În primul rând, partidul nostru se situează pe cel de-al treilea loc în privinţa numărului de semnături de susţinere şi asta înseamnă foarte mult pentru noi. Sperăm, în egală măsură, ca oamenii să înţeleagă că noi suntem orientaţi înspre interesul lor şi ne dorim ca la finalul acestei bătălii electorale să avem certitudinea unei susţineri în creştere din partea populaţiei.”

Potrivit preşedintelui PP-DD, Simona Man, aşteptările partidului sunt mari, dar perfect realizabile şi felul în care au decurs lucrurile până acum demonstrează asta: “Noi am strâns foarte multe semnături. Astăzi am adus, aici, în jur de 350.000 de semnături. Avem cel puţin încă odată atâtea adunate la sediu, în varianta în care ar fi vreo problemă să putem să schimbăm practic tot materialul pe care l-am adus astăzi. Noi suntem într-o nouă etapă a proiectului nostru. Noi ne dorim să promovăm românismul, să promovăm valorile naţionale şi tradiţia poporului român să o aducem la rang înalt şi să încercăm să ne impunem în Parlamentul European ca şi români şi nu să fim marginalizaţi. Vrem să fim cetăţeni cu drepturi în Europa!”

În perioada imediat următoare, candidaţii partidului vor începe să-şi clarifice programul şi obiectivele în faţa populaţiei, pentru ca în preajma alegerilor să aibă garanţia unei susţineri masive, de care liderii PP-DD sunt siguri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.