Social

Posturi vacante la şcolile din Mârzăneşti, Trivalea Moşteni şi Beuca

Şcoala Gimanzială nr. 1 din Mârzăneşti a scos săptămâna aceasta la concurs un post cu 14 ore pe săptămână la limba franceză. Se pot înscrie la concurs doar cadrele didactice calificate conform prevederilor Metodologiei de organizare şi desfăşurare a concursurilor de ocupare a posturilor didactice şi catedrelor care se vacantează pe parcursul anului şcolar 2013-2014 în unităţile de învăţământ preuniversitar de stat. Ultima zi în care pot fi depuse dosarele de înscriere la secretariatul unităţii de învăţământ este 8 noiembrie. Candidaţii vor susţine inspecţia specială la clasă în data de 13 noiembrie, iar proba scrisă pe 14 noiembrie.

Tot până pe 8 noiembrie pot fi depuse dosarele de înscriere la concursul pentru ocuparea unui post de învăţător vacant la Şcoala Gimnazială Trivalea Moşteni. Inspecţia specială la clasă pentru candidaţii la ocuparea acestui post va avea loc pe 11 noiembrie, iar proba scrisă a fost programată pentru 13 noiembrie. Şi la acest concurs se pot înscrie doar cadrele didactice calificate.

Pretenţiile pentru ocuparea unui post de numai 8 ore la disciplina limba engleză la Şcoala Gimnazială Beuca sunt mai mici. Unitatea de învăţământ organizează testare pentru ocuparea acestui post, astfel că se pot înscrie şi cadre didactice fără studii corespunzătoare postului. Dosarele de înscriere pot fi depuse la secretariatul unităţii de învăţământ în intervalul 11-12 noiembrie, urmând ca în data de 15 noiembrie candidaţii să susţină poroba scrisă şi interviul. (M.D.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.