Social

Posturi vacante în unităţile de învăţământ teleormănene

Liceul Teoretic Videle organizează săptămâna viitoare concurs pentru ocuparea unor posturi vacante atât în cadrul unităţii, cât şi în şcoli gimnaziale din Videle şi Moşteni. Cele mai multe posturi disponibile sunt la Liceul Videle, care la această dată are nevoie de un profesor de fizică pentru 18 ore săptămânal, doi profesori de limba engleză, un post având 18 ore, celălalt 17 ore pe săptămână, şi un profesor de educaţie vizuală pentru 13 ore pe săptămână. La Şcoala Gimnazială Moşteni sunt neacoperite la această dată câte patru ore pe săptămână la disciplinele Fizică şi Chimie. Concursul organizat la Videle mai vizează ocuparea unui post cu 7 ore la disciplina educaţie plastică pentru Şcoala Gimnazială nr. 2 şi a unui post cu 4 ore la aceeaşi disciplină pentru Şcoala Gimnazială nr. 1 din localitate.

Candidaţii interesaţi de aceste posturi pot depune dosarele de înscriere la secretariatul Liceului Videle până cel târziu în data de 21 octombrie. Pot participa la concurs doar dascălii calificaţi cu condiţia să nu fi fost eliminaţi din concursul pentru ocuparea posturilor vacante din învăţământ organizat în acest an. Candidaţii vor susţine inspecţia specială la clasă şi proba practică acolo unde este cazul în data de 23 octombrie, urmând ca proba scrisă să fie susţinută în data de 24 octombrie.

Lista posturilor vacante în această perioadă în învăţământul teleormănean nu se opreşte aici. Posturi vacante incomplete sunt scoase la concurs şi în Şcolile Gimnaziale “Alexandru Depărăţeanu”, “Zaharia Stancu” şi “Dan Berindei” din Roşiorii de Vede, Colegiul Tehnic “G-ral David Praporgescu” din Turnu Măgurele, Centrul Judeţean pentru Resurse şi Asistenţă Educaţională din Alexandria şi Şcolile Gimnaziale din Tătărăştii de Sus şi Tătărăştii de Jos. Disciplinele la care sunt disponibile aceste posturi sunt: educaţie plastică, religie, informatică, alimentaţie publică şi turism. De asemenea este nevoie şi de o educatoare, dar şi de un profesor pentru asistenţă psihopedagogică. Lista posturilor vacante în învăţământul teleormănean se modifică săptămânal, astfel că dascălii care nu au prins anul acesta un post în învăţământ sau care nu şi-au completat norma didactică mai au încă şanse. (M.D.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.