Pompierii teleormăneni au salvat locuinţa unei bătrâne din Vităneşti

Jarul căzut dintr-o sobă ar fi putut duce la o tragedie, dacă pompierii teleormăneni n-ar fi intervenit, prompt, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa unei bătrâne de 78 de ani, din localitatea Vităneşti.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU “A.D.Ghica” Teleorman, mr. Gelu Dragomir, salvatorii au intervenit cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, iar la locul incendiului militarii au constatat faptul că flăcările cuprinseră interiorul unui dormitor, respectiv un covor și un toc de ușă, existând posibilitatea propagării la bunurile din apropiere și chiar la toată casa de locuit.

Pompierii militari au găsit-o pe bătrâna de 78 de ani căzută în curtea locuinței, aceasta acuza dureri la membrele de pe partea stângă, motiv pentru care paramedicii SMURD i-au acordat primul ajutor și au transportat-o la Spitalul Județean din municipiul Alexandria pentru investigații amănunțite și îngrijiri de specialitate.

Incendiul a fost lichidat în mai puțin de 15 minute, iar valoarea bunurilor salvate fiind apreciată la suma de 50.000 de lei.

Din primele verificări se pare că incendiul a fost provocat de jarul căzut dintr-o sobă cu acumulare de căldură, pe materialele textile din apropiere. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code