Eveniment

Pompierii alexăndreni caută trei persoane care s-ar fi înecat într-o baltă lângă Teleormanul/UPDATE: Doi bărbați și-au pierdut viața, un al treilea a fost transportat la spital

UPDATE1: Pentru cei doi bărbați, de 18 și 34 ani, scoși din apă fără puls, a fost declarat decesul în ciuda eforturilor depuse de echipajele de salvare deplasate la fața locului. Din primele date, se pare că treilea bărbat, în vârstă de 37 de ani, scos din apă în stare de inconștiență și transportat la Spitalul Județean de Urgență, este conștient în prezent.  

UPDATE: Prima victima, un bărbat de aproximativ 32 de ani, a fost scoasă la mal în stare de inconstiență și a fost transportată a fost transportată la UPU Alexandria pentru îngrijiri de specialitate. Celelalte două victime au fost scoase din apă fără puls, motiv pentru care au fost începute manevrele de resuscitare sub coordonarea personalului medical al Serviciului de Ambulanță.

Pompierii militari caută, la aceasă oră, trei persoane care s-ar fi înecat în Balta – GABRU, la aproximativ un km de localitatea Teleormanul, transmite ISU Teleorman.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului Alexandria, cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o barcă de salvare, o autospecială de descarcerare și două ambulanțe SMURD, iar din cadrul Serviciului de Ambulanță două echipaje medicale.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.