Eveniment

Politistii teleormaneni la datorie, de Paste

   În perioada 9 – 13 aprilie a.c. la nivelul judeţului Teleorman se desfăşoară  acţiuni care au ca scop asigurareapolitist unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, premergător si în perioada Sfintelor Sărbători ale Paştelui Ortodox .
În contextul de faţă, 1345  poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale,investigare a criminalitatii economice, arme, explozivi şi substanşe periculoase şi acţiuni speciale vor acţiona zilnic în această perioadă pentru ca teleormănenii să aibă parte de sărbători liniştite, lipsite de evenimente neplăcute.
269 poliţişti vor acţiona acţiona zilnic în această perioadă în vederea preîntâmpinării oricărei fapte de natură antisocială, asigurând ordinea şi liniştea la 84 % dintre lăcaşurile de cult pe timpul desfasurarii procesiunilor religioase.
Pentru prevenirea oricăror fapte antisociale de natură a perturba ordinea şi liniştea locuitorilor teleormăneni toate lăcaşurile de cult au fost incluse în itinerariile patrulelor de poliţie.
De asemenea, la cele peste 280 lăcaşe de cult, ordinea şi linistea publica va fi asigurată de către un poliţist pe perioada Deniilor, iar în Noaptea de Înviere numărul poliţiştilor va fi suplimentat în funcţie de situaţie.
Poliţiştii teleormăneni vor acţiona pe timpul desfăşurării slujbelor religioase şi a altor manifestări de amploare, în vederea menţinerii unui climat de normalitate, prevenirii infracţiunilor cu violenţă şi a furturilor, pe raza judeţului Teleorman existând patru manifestări de amploare la care vor participa peste 1000 de persoane, două în Alexandria şi două în Zimnicea unde poliţiştii vor acţiona împreună cu jandarmii din cadrul IJJ Teleorman.
Poliţiştii rutieri vor acţiona pe principalele artere din judeţ cu 60 de autoturisme având montate 55 de aparate radar în vederea prevenirii producerii accidentelor de circulaţie şi a blocajelor rutiere, precum şi pentru fluidizarea traficului rutier.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.