Eveniment

Poliţiştii bucureşteni: percheziţii în Teleorman şi alte judeţe la evazionişti

În dimineaţa zilei de joi, 4 iunie, polițiștii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au efectuat 12 percheziții domiciliare în municipiul București și în județele Ilfov, Teleorman, Argeș și Giurgiu, la persoane bănuite de evaziune fiscală.

Potrivit unui comunicat al IGPR, la data de 4 iunie, 80 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pun în aplicare 12 mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Teleorman, Argeş şi Giurgiu, la persoane bănuite de evaziune fiscală.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 2011 – 2014, persoanele în cauză, administratori ai 22 de societăţi comerciale, ar fi înregistrat în evidenţele contabile operaţiuni comerciale fictive privind achiziţionarea de bunuri şi servicii de la alte patru societăţi comerciale, cu scopul de a se sustrage de la plata obligaţiilor fiscale.

De asemenea, polițiștii pun în executare 25 de mandate de aducere. Prejudiciul adus bugetului consolidat al statului este de aproximativ 1.800.000 de lei. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.