Eveniment

Poliţist teleormănean, cercetat pentru că a pretins și primit bani de la persoane interesate să obțină cărțile de identitate în timp scurt

spagaParchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman a emis, la data de 09 martie 2015, rechizitoriul, dispunând trimiterea în judecată a inculpatului Ș.I.- agent de poliție al Biroului Județean de Administrare a Bazelor de Date privind Evidența Persoanelor Teleorman, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită.

Dosarul a fost înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman cu privire la faptul că numitul Ș.I. pretinde și primește diverse sume de bani pentru a ajuta la eliberarea cu celeritate a cărților de identitate.

În fapt, din probatoriul administrat în cauză, ca urmare a actelor de cercetare efectuate de către ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Teleorman, sub coordonarea procurorului de caz, s-a stabilit faptul că inculpatul Ș.I., a pretins și primit sume de bani cuprinse între 100 și 200 de lei, atât direct, cât și prin intermediari, de la persoane interesate să obțină cărțile de identitate într-un interval de timp mai scurt decât cel prevăzut de lege.

Astfel, în schimbul sumelor de bani primite, agentul de poliție Ș.I. a tipărit cu celeritate cărțile de identitate ale persoanelor interesate și a facilitat ridicarea actelor de identitate de respectivele persoane de la Serviciul Public Comunitar Local pentru Evidența Persoanelor Alexandria și Roșiorii de Vede. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.