Economie

Polaris a început ecologizarea eurocontainerelor

Carmen Dumitrescu

Începând cu luna mai a.c S.C. Polaris M Holding S.R.L. a început acţiunea de ecologizare a eurcontainerele de 1,1 mc, eurocontainere situate pe paltformele din cartiere. S-a luat această decizie pentru ca benficiarii serviciului de salubrizare să nu fie deranjaţi de mirosul neplăcut al deşeurilor menajere, mai ales că temperaturile au început să crească. Pentru a îmbunătăţi această activitate firma care se ocupă cu strângerea deşeurilor menajere a adus o autospecială ce va fi folosită pentru spălarea eurocontainerelor de 1,1 mc din tot judeţul Teleorman, după un grafic stabilit. Maşina îşi va desfăşura activitatea în municipiul Alexandria, după care urmează Roşiori de Vede, Turnu Măgurele, Ziminicea şi Videle.

Întreaga acţiune durează aproximativ o lună de zile după care va fi reluată. În cazul în care în decursul acestei perioade este nevoie de intervenţia autospecialei în anumite zone, care au mai fost ecologizate, se va interveni promt. ”De când firma S.C. Polaris M Holding S.R.L. şi-a început activitatea în judeţul Teleorman s-a încercat ca în fiecare lună să se aducă îmbunătăţiri sistemului de salubrizare astfel încât cei care beneficiează de serviciile noastre să fie mulţumiţi. Am început acţiunea sacul galben în Alexandria, Roşiori de Vede şi Turnu Măgurele, o acţiune care începe să decurgă bine urmând ca în perioada următoare să extindem această acţiune în Zimnicea şi Videle, am început să dotăm platformele dintre blocuri cu recipienţi de selectivă, aici mă refer în special la municipiul Alexandria, iar acum am adus această autospecială pentru a spăla eurocontainerele de 1,1 mc. Această maşină este 3 în 1, cum îmi place mie să-i zic, poate fi folosită pentru ecologizarea eurocontainerelor, ecologizarea platformelor, dar şi pentru udatul străzilor”, ne-a declarat Luis Popa, directorul punctului de lucru Teleorman.

Întrebat dacă tarifele vor fi majorate datorită aducerii acestei autospeciale, Luis Popa a declarat că acest lucru nu se va întâmpla. În acelaşi timp, teleormănenii pot suna la dispeceratul firmei, 0372048282, pentru a cere lămuriri cu privire la funcţionarea sistemului de salubrizare, să sugereze idei care pot duce la îmbunătăţirea acestui serviciu sau să-şi spună nemulţumirile.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.