Eveniment

Poartă de decontaminare pentru substația de la Roșiorii de Vede a Serviciului de Ambulanță

Serviciul de Ambulanță Teleorman este, fără îndoială, una dintre instituțiile care au resimțit din plin efectele pandemiei de coronavirus. Nu mai puțin de 22 de angajați ai Ambulanței au fost, la un moment dat, izolați la domiciliu, după ce au luat contact cu persoane suspecte sau infectate cu noul coronavirus. Din fericire, niciunul dintre salvatorii din județ nu a fost infectat cu SARS-CoV-2, însă angajații Ambulanței stau, în continuare, în prima linie în lupta cu virusul care dă bătăi de cap întregii lumi. Iar echipamentele de protecție și materialele sanitare sunt un real ajutor pentru salvatorii care dau piept, zilnic, cu pericolul reprezentat de noul coronavirus.

Începând de vineri, substația de la Roșiorii de Vede a Serviciului de Ambulanță are și o poartă de decontaminare ce va fi folosită pentru dezinfectarea personalului la venirea de la intervenții. Donația a fost făcută de organizația de la Roșiorii de Vede a Partidului Național Liberal.

„De astăzi Stația de Ambulanță Roșiorii de Vede are o poartă de decontaminare utilă pentru dezinfectarea personalului care se află în prima linie de intervenție împotriva răspândirii COVID-19. Prin această donație ne manifestăm încă o dată recunoștința pe care le-o purtăm pentru efortul depus zi de zi și cu atât mai mult în această perioadă”, transmit reprezentanții PNL de la Roșiori.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.