Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

PNL Teleorman şi-a stabilit candidaţii pentru alegerile parţiale de pe 5 noiembrie

Liberalii teleormăneni şi-au stabilit candidaţii cu care vor intra în cursa electorală pentru alegerile locale parţiale de pe 5 noiembrie. Astfel, potrivit preşedintelui PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, la Cervenia intră în cursa pentru prima funcţie din administraţia locală Aurel Sbârnă, pentru Primăria Poeni candidează consilierul local PNL Iulian Preduşcă, în timp ce la Salcia liberalii din judeţ îşi încearcă norocul cu Marinel Prună.

Zilele de luni, 16 octombrie, şi marţi, 17 octombrie, au fost alese de liberali pentru depunerea candidaturilor la birourile electorale de circumscripţie din cele trei localităţi în care se vor organiza alegeri.

Depunerea primei candidaturi din partea liberalilor, respectiv cea de la Poeni, a fost, de altel, şi primul motiv de dispută electorală. Nemulţumit de faptul că echipa liberală care s-a deplasat la Biroul de Circumscripţie Comunală Poeni a fost nevoită să aştepte câteva ore, iar candidatura nu a fost înregistrată imediat, liderul liberalilor din judeţ a anunţat că va lua măsuri şi va sesiza atât Biroul Electoral Judeţean, cât şi Insituţia Prefectului şi Ministerul Afacerilor Interne.

“La Poeni nu a fost înregistrată candidatura la Biroul Electoral de Circumscripţie Comunală, ne-au spus să aşteptăm… E un abuz din partea PSD! Au furat candidaţi, acum ne împiedică să depunem candidaturile. Voi face sesizări la Biroul Electoral Judeţean, la Prefectură şi la Ministerul de Interne. Aşa ceva nu se poate!”, a precizat senatorul PNL Eugen Pîrvulescu. (Violeta Mocanu)

1 Comment

  1. Ionut Dim says:

    Psd a furat candidatii?! Cat de penibil poate sa fie acest agroindustrial din fruntea PSD TR…

Leave a Comment

*

code