Politic

PNL Teleorman și-a lansat candidații la locale/ Eugen Pîrvulescu: „Astăzi începem bătălia pentru câștigarea județului!”

Conducerea PNL Teleorman, alături de care s-au aflat candidați ai partidului pentru Consiliul Județean, primăriile și consiliile locale din județ, a luat oficial startul campaniei electorale, la finalul căreia va avea loc scrutinul ce va da următorii conducători ai administrațiie publice locale din Teleorman.

Au luat parte la evenimentul desfășurat, vineri, în fața sediului județean al formațiunii politice din municipiul Alexandria, și secretarul general adjunct al Guvernului, Cristi Barbu, președintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, dar și deputatul PNL Calotă Florică Ică.

„La finalul zilei de 27 septembrie vom fi pe primul loc și vom fi căștigătorii acestei bătălii electorale. Stimați cetățeni, așa cum am declarat și la depunerea candidaturii, în această campanie nu vreau să atac „ciuma roșie”, vreau să o atacăm prin fapte, prin proiecte benefice cetățenilor județului Teleorman. Nu voi spune proiectele, îl las pe domnul premier Orban ca marți, 1 septembrie, când vom efectua o vizită în județ, să vă spună dumnealui proiectele palpabile pentru cetățenii județului și nu numai”, a spus Cristi Barbu, în cadrul evenimentului de lansare a candidaților.

La rândul său, președintele PNL Teleorman Eugen Pîrvulescu a mulțumit teleormănenilor pentru semnalele bune date liberalilor în perioada de pre-campanie și a ținut să precizeze că liberalii vor face o campanie electorală „curată” și conform normelor legale în vigoare.

„Mulțumim, dragi teleormăneni, că în toată această perioadă ați fost alături de noi, că în toată această perioadă ne-ați dat speranța că vom face echipă și că putem să schimbăm în bine fața județului Teleorman. Timp de o lună, am văzut mesajul dumneavoastră în pre-campanie și am înțeles că în fiecare localitate este nevoie de schimbare, pentru că este nevoie de bunăstare și siguranță în județul Teleorman. Din păcate, 30 de ani de guvernare pesedistă în județul Teleorman au făcut ca să rămânem un județ izolat și în sărăcie. A venit timpul ca, de astăzi începând, să construim. Am văzut că în alte județe se poate, cred cu tărie că și în Teleorman se poate, alături de fiecare candidat al unei primării, alături de consilierii locali din comuna respectivă, din orașul respectiv, alături de președintele Consiliului Județean, alături de echipa de consilieri județeni, împreună cu premierul Ludovic Orban, cu Guvernul României, împreună cu președintele României, județul Teleorman va fi pus pe harta României, ca un județ de oameni gospodari, ca un județ de oameni care vor să se elibereze de această dictatură, ca un județ de oameni care-și doresc pentru copii, pentru bunici, pentru toți cei care muncesc și trăiesc aici, mai bine, pentru că se poate și în Teleorman. (…) După 27 septembrie va fi un parteneriat între mine, ca președinte al Consiliului Județean, consilierii județeni, fiecare primar, fiecare consilier local, Guvernul României, Fondurile Europene, un parteneriat pentru dezvoltarea județului Teleorman. Ne-am săturat și astăzi începem bătălia pentru câștigarea județului Teleorman!”, a spus Eugen Pîrvulescu, candidatul PNL pentru șefia Consiliului Județean, care a precizat și că liberalii din județ vor face ” o campanie curată, o campanie de bun simț și care respectă toate normele și toată legislația în vigoare”.

 

9 Comments

 1. #Catherine Zeta-Jones

  Alfred Simonis, liderul deputaților PSD:

  “PNL a cumpărat parlamentari bucată cu bucată!”

  Incredibil, parlamentarii PSD sunt de vânzare?
  Cine ar fi crezut?!

  Cum o fi sa strigi in gura mare: Sunt liderul unei “congregatii” de târfe?
  Fac orice…pentru oricine…daca plateste! 🙈🙈🙈🙈🙈
  PNL treci la colț pe coji de nuca !🙃🙃🙃🙃🙃🙃

 2. MascaLuiZorro

  Zorro, mizează pe o păcălire a celor care n-au avut şansa să învețe prea mult, să studieze, să aibă cariere de succes.
  Atenție la cetățenii inteligenți : PSD şansele voastre au fost epuizate!
  Refuzați să acceptați si repetati greșelile trecutului vostru sumbru!
  Veți fi condamnați să asistați la propria voastră decădere cat mai curând – asa e viața, nedreaptă!

 3. pasarico, eu nu am treaba cu nimeni e propriu meu razboi cu infractorii si am sa ajut justitia sai dovedeasca eu asta fac sunt meserias in domeniu, eu stiu ce inseamna o proba nu vorbe

 4. Georgiana

  Vad ca a inceput PSD-ul campania fara dovezi in stil caracteristic!

 5. bitanule combinatorule ,parvulescule si domnule excelent si doctor ,diplomat florica mara vorbiti cu dragnea sa va tina un loc la rahova ca dupa ce iese din puscarie ,trage aer in piept isi pupa … iubita si intra cu teldrum ,va asigur ca va fi aglomeratie mare fiscucu, pitis sun locuri si pentru femei poate terminam canalul bucuresti dunare chiar daca era o aberatie a dictatorului si sinistra

 6. bai liberalilor aveti aceleasi metehne ca dragnea fiscuci si gasca lor .dupa alegeri ca sa nu zica cineva ca esti persecutat politic parvulescule mara si bitanu va asteapta cercetarea penala aveti dosare chiar daca ati jefuit prin interpusi parvulescule te asteapta 6 dosare ma bucur ca voi lucra si eu la ele. atentie dulaii de la antifrauda care ati sarit in barca lui bitanu si parvulescu veti da cu subsemnatul pentru abuz in serviciu. orbane te-ai aliat cu niste analfabeti functionali sper sa scape iohanis de tine ii trimit un material despre tine si dobarmanul tau bitanu

 7. Sunteti niște mizerii ordinare! Parvulescule ai luat banii pt alimentarea cu apa a comunei Olteni fără sa execuți lucrările iar acum ești cel mai corect om de pe fata pământului ! Ați “jumulit” toate primăriile liberale (un wc de școala 400.000 lei adică 4 miliarde vechi) și acum voi sunteti curați…Alo SRI, DNA, DIICOT, IPJ TR “dormiți mă”!

 8. Dragă PNL,

  Cetățenii își pun speranță în tine, cu asta nu te poți juca!
  Politicienii PSD sunt incorigibili- nu renunță la atitudinea lor de băgători ai bățului prin gard.
  Asta fac de câteva luni bune!
  Infantilismul este o trăsătură incontestabilă a acestor politicieni de 23% – nu uitați aveți 77% dintre alegători!
  Sub falsa iubire de țară, sub falsul interes pentru cetățean, PSDul a MARTELAT această țară, sub o formă sau alta, 30 de ani, ținând-o în sărăcie și subdezvoltare.
  Toate evenimentele pe care le-au “lansat”, “produs”, “livrat ” politicienii PSD, în această perioadă, sunt motive suficiente pentru a-l declara PARTID NECONSTITUȚIONAL.
  Au făcut suficient rău acestei țări, încât este cazul să-și înceteze mârșava activitate derulată în toți acești 30 de ani.
  Pentru a-mi susține pledoaria, uitați-vă cum arată județele României ( Teleorman, Vrancea, Giurgiu etc) controlate din tată în fiu, de PSDisti, veți observa că interesul acestui simulacru de partid a fost îndestularea propriilor buzunare, ale lor, rudelor, cunoștințelor etc. – ținerea în sărăcie și prostie a celor administrați.
  A sostit momentul să ne scuturăm de trecut, să devenim responsabili și să ne apucăm să ne salvam țara de la zeci de ani de stagnare, până mai avem cu cine și unde, altfel ne vom scufunda cu toții.

  # SePoate
  Va doresc succes în misiunea voastră!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.