Politic

PNL Teleorman / Comunicat de presă

Secretarul general adjunct al Guvernului României, Costel Barbu, deschide lista de candidați ai Partidului Național Liberal Teleorman la alegerile pentru Consiliul Județean.

În acest fel, Costel Barbu își aduce o contribuție importantă în alegerile din 27 septembrie, alături de întreaga echipă a PNL Teleorman.

Secretarul general adjunct al Guvernului candidează alături de președintele PNL Teleorman, senatorul Eugen Pîrvulescu, care s-a înscris în lupta pentru câștigarea președinției Consiliului Județean.

În această formulă, Partidul Național Liberal, filiala Teleorman va câștiga președinția și majoritaritatea în Consiliul Județean.

***

Reprezentanții Partidului Național Liberal Teleorman au luat, ieri, decizia ca mai mulți primari să facă parte din conducerea filialei județene.

Este vorba despre primarul comunei Smârdioasa, George Pomojnicu, primarul comunei Ștorobăneasa, Ioana Măgereanu și despre primarul comunei Vitănești, Simion Nedea. Cel din urmă a fost numit vicepreședinte al PNL Teleorman.

Aceștia întăresc actuala echipă de conducere a PNL Teleorman care se angrenează în lupta pentru câștigarea alegerilor locale din 27 septembrie.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.