Politic

PNL Teleorman a depus candidaturile pentru Consiliul Județean Teleorman

Liberalii teleormăneni au depus în cursul zilei de luni candidaturile atât pentru pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Teleorman, în persoana lui Eugen Pîrvulescu, cât și lista candidaților pentru consilieri județeni. În declarația sa de după depunerea candidaturilor, la care au fost prezenți toți consilierii, președintele Eugen Pîrvulescu a punctat câteva dintre obiectivele pe care și le-a propus să le realizeze în legislatura următoare, în cazul în care PNL va câștiga alegerile atât la funcția de președinte, cât și la numărul de consilieri județeni: “Mi-am depus candidatura cu convingerea fermă că voi câștiga președinția Consiliului Județean  și vom elimina PSD-ul de la conducerea județului și promit teleormănenilor că Teleormanul va ajunge sub administrația PNL un județ de frunte, cu o economie în plină dezvoltare, cu o infrastructură de calitate, modernă și fără a mai crea tot felul de necazuri oamenilor care circulă pe drumurile județului. Sănătatea va fi, de asemenea, prioritară , vom face investiții, atât la Alexandria, la Spitalul Județean, la Zimnicea, la Spitalul orășenesc, și la Spitalul Caritas de la Roșiorii de Vede. Vom avea investiții în rețele de apă și canalizare, de gaze și alte dotări în toate localitățile județului. Vreau să mai spun că avem o listă de consilieri cu oameni bine pregătiți, de la ingineri la medici, de la oameni de afaceri la diverse alte profesii, cu care vom stabili cele mai eficiente proiecte pentru județ”.

Lista candidaților PNL pentru consilieri județeni este următoarea: 1. Barbu Costel; 2. Mara Florică; 3. Popescu Dumitru-Dan; 4. Filip Valentin; 5. Fedeleș Oana – Raluca; 6. Florescu Adrian; 7. Stoian Maria; 8. Titirișcă Florin-Nicușor; 9. Țole Marin; 10. Cocu Bogdan-Ciprian; 11. Vrăjitoarea Emilian; 12. Iliescu Alexandru; 13. Nădrag Gigi Gabriel; 14. Mielu Lixandru; 15. Stuparu Petrică; 16. Ivănică Relu-Viorel; 17. Sandu Remiy-Geniy; 18. Comănescu Lefterie; 19. Mohora Mihăiță-Cătălin; 20. Constantinescu Florică; 21. Burghiu Mariana-Mihaela; 22. Nuțu Ion; 23. Catană Cristina-Florentina; 24. Moț Petrică; 25. Mițoi Ilie; 26. Ghene Adrian; 27. Mohora Steluța; 28. Udrea Laurențiu-Bogdan; 29. Prună Maria; 30. Vecu Mihai; 31. Preda Cătălin-Ionuț; 32. Calotă Ilie; 33. Ciufu Mariana-Cristina; 34. Stoica Nicu; 35. Lovin Mihai-Silviu; 36. Nedelcu Iulică; 37. Albulescu Gheorghe; 38. Trăistaru Valentin; 39. Prodan Stan; 40. Comănescu Virgil-Nicolae.

2 Comments

  1. toate provocarile din lume,…si ceva in plus

  2. Sunt convins că abilitățile tale de lider, devotamentul și profesionalismul tău se vor ridica la înălțimea așteptărilor, pe care alegătorul român le are din partea noului președinte al Consiliului Județean Teleorman.
    Acest fapt va aduce stabilitatea politică de care este nevoie, pentru a face față tuturor provocărilor actuale.

    Iti doresc succes în misiunea ta!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.