Politic

PNL se reconfigurează – Lista candidaturilor pentru BPJ e finalizată

Carmen Dumitrescu

Aşa cum am mai precizat, liberalii sunt pe punctul de a-şi decide noua structură de conducere la nivel judeţean. De aceea, lista candidaturilor s-a definitivat şi, se pare, nu mai sunt prea multe schimbări posibile la nivelul identităţii celor care aspiră la o poziţie în Biroul Permanent Judeţean al Partidului.

În acest moment, lucrurile sunt destul de clare. Marin Almăjanu va candida din nou pentru şefia partidului la nivel judeţean, iar în poziţiile de vicepreşedinţi se vor afla: Dan Popescu, Eugen Pîrvulescu, Ică Florică Calotă, Marin Cune, Iulian Badea, Adrian Savu şi Alexandru Iliescu. În postura de membri se vor afla: George Drăghici, Maria Stoian, Raluca Fedeleş şi Eduard Oprea.

Astfel, în cursul zilei de vineri, 8 noiembrie, cu începere de la orele 13.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor se vor reuni cei 500 de delegaţi ai partidului, care îşi vor susţine preferaţii la conducerea partidului.

Dacă iniţial era confirmată doar prezenţa lui Crin Antonescu, se pare că liberalii teleormăneni au trimis invitaţii, încă neconfirmate, ministrului Daniel Chiţoiu, lui Radu Stroe şi Mihai Voicu. Mai mult, se pare că e posibil ca şi Crin să aducă cu sine alte nume sonore ale politicii centrale, motiv pentru care organizatorii evenimentului anticipează şi prezenţa presei centrale. Se pare că mass-media va avea posibilitatea să adreseze întrebări personalităţilor invitate de la Centru, chiar în timpul evenimentului, fiind programată în timpul votului propriu-zis şi o conferinţă de presă.

Potrivit organizatorilor evenimentului, se pare că ziua de vineri va fi una plină, pentru că se anticipează prelungirea evenimentului până spre seară, după care liberalii teleormăneni vor putea răsufla uşuraţi, noua conducere a partidului fiind, în mare măsură, egală cu cea veche, astfel că speranţa şi emoţia în contextul acesta sunt în totalitate inutile.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.