Politic

PMP Teleorman începe o campanie de strângere de semnături împotriva scumpirii benzinei şi motorinei

Carmen Dumitrescu
Scumpirea benzinei şi motorinei, anunţată de guvernanţi, a pus în mişcare formaţiunile politice din Opoziţie şi, în special, pe cei din Partidul Mişcarea Populară, care au demarat la nivel naţional, o campanie de strângere de semnături împotriva scumpirii benzinei şi motorinei. Pentru a anunţa această iniţiativă, Adrian Florescu, liderul judeţean al PMP a şi venit cu argumente în cadrul unei conferinţe de presă.
Acesta a menţionat că o scumpire a benzinei şi motorinei ne afectează pe toţi, indiferent dacă suntem sau nu şoferi, pentru că o creştere a accizei va determina o creştere a tuturor produselor alimentare, dar şi a energiei şi gazelor naturale. Potrivit calculelor făcute de PMP, scumpirea benzinei şi a motorinei va scoate din buzunarul fiecărui român peste 4.000.000 de lei vechi în fiecare an. Strângerea de semnături urmăreşte să mobilizeze românii împotriva unei măsuri care îi va afecta profund şi, potrivit lui Adrian Florescu, se estimează strângerea a aproximativ 20.000 de semnături la nivelul judeţului Teleorman.

One Comment

  1. Bla,bla,bla,asa cred ei ca vor castiga electoratul la europarlamentare? Eu il rog pe acest domn sa faca un calcul cu cat s-a marit pretul acestor produse pe o perioada care considera domnia sa,inainte de anuntul facut de guvernanti, ca vor mari aceste preturi.Sau in acea perioada nu le ciripise cucul cand iesea seara la spus povesti de adormit copiii!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.