Ploile abundente au inundat mai multe gospodarii din Plosca, Tiganesti si Saelele

In urma precipitațiilor abundente din ultimele zile și a scurgerilor de pe dealuri, la nivelul judetului Teleorman s-au produs inundatii in localitatile Plosca, Tiganesti si Saelele, informeaza ISU Teleorman.

Pentru evacuarea apei din locuinte, gospodarii si curti, in sprijinul cetatenilor si al autoritatilor locale au intervenit mai multe echipaje de pompieri.

Astfel, in localitatea Țigănești, pentru evacuarea apei din doua gospodării, s-au mobilizat pompierii din cadrul Detasamentului Zimnicea.

Totodata, în comuna Saelele, sat Pleașov, pentru evacuarea apei din doua gospodarii (curti) au fost mobilizati cinci pompieri din cadrul Detasamentului Turnu Măgurele.

In localitatea Plosca, pentru evacuarea apei din 12 gospodării (12 curti inundate și 3 locuințe) se intervine cu o motopompa remorcabila (MPR) si o motopompa transportabila (MPT) de la Detașamentul de Pompieri Roșiorii de Vede, doua motopompe de la Detasamentul Alexandria, o motopompa MPT de la SVSU Plosca și opt motopompe ale cetățenilor.

1 Comment

  1. Gina Simion says:

    Și Saelele? !

Leave a Comment

*

code