Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Plan de măsuri pentru aglomerările de Sărbători

Comercializarea cărnii, a produselor de cofetărie, a celor de patiserie şi a altor produse specifice sărbătorilor de iarnă sunt, în această perioadă, în atenţia autorităţilor publice locale şi de la nivel de judeţ.

În acest sens, în ultima şedinţă a Colegiului Prefectural a fost adoptat Planul de măsuri necesare în vederea desfășurării normale a activităților economice și sociale în perioada sărbătorilor de iarnă. Acesta are în vedere protecţia consumatorilor şi, în acelaşi timp, prevede şi măsuri pentru prevenirea incendiilor şi menţinerea liniştii si ordinii publice.

Pentru punerea în aplicare a planului în perioada sărbătorilor de iarnă vor colabora Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Direcţia de Sănătate Publică, Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă şi Inspectoratele Judeţene de Poliţie si Jandarmi. Totodată, în perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă, Direcţia Silvică Teleorman va avea în vedere organizarea și derularea activităților specifice pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori în suprafețele de fond forestier administrat (păduri de stat, cât și păduri particulare administrate pe bază de contract). (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code