Politic

Pîrvulescu “a elucidat” misterul: „În judeţul Teleorman nu există niciun Teodor Niţulescu membru de partid”

După o perioadă în care a evitat să dea un răspuns concret întrebării dacă Teodor Niţulescu este sau nu membru de partid, preşedintele interimar al PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, “a elucidat” misterul în conferinţa de presă care a avut loc cu ocazia vizitei pe care Ludovic Orban a făcut-o în organizaţia PNL Teleorman miercuri, 29 martie

„Nu aş fi vrut să umbrim această conferinţă cu o ştire tristă pentru domnul Niţulescu. Nu este membru PNL. După 2014, Teodor Niţulescu nu a mai avut niciodată adeziune la PNL. Am verificat toată baza de date pentru că, la momentul în care şi-a depus candidatura, putea să fie la domiciliu sau la locul de muncă membru de partid. Nu se află nici la Roşiori în baza de date, nici la Alexandria. În judeţul Teleorman nu există niciun Teodor Niţulescu membru de partid. (…) Şi numai un membru de partid poate candida pentru conducerea PNL. Pentru că nu putem lua de pe stradă un om care cochetează cu alte partide ani de zile şi să-l punem la conducerea unui partid foarte serios, aşa cum e PNL. (…) Domnul Niţulescu şi-a depus candidatura, am primit-o aşa cum primim orice document, şi nu eu am primit-o pentru că nu eu primesc candidaturile, ci comisia de organizare”, a declarat Eugen Pîrvulescu referitor la subiect.

Declaraţia preşedintelui PNL Teleorman este susţinută şi de Dan Popescu, preşedintele comisiei organizate la nivelul partidului pentru a organiza alegerile interne. Astfel, susţine acesta, calitatea de membru PNL a lui Teodor Niţulescu ar trebui susţinută de adeziunea sa la partid şi de prezenţa în baza de date a PNL, lucru care nu se întâmplă. Aşadar, a precizat Dan Popescu, Teodor Niţulescu nu este membru PNL, prin urmare candidatura sa pentru preşedinţia partidului nu este una valabilă.

„Candidaturile se pot depune până pe 15 aprilie, respectiv cu cinci zile înaintea Conferinţei Judeţene. Membrii comisiei de organizare a alegerilor vor analiza candidaturile şi vor stabili câte dintre acestea îndeplinesc condiţiile pentru a fi validate, respectiv calitatea de membru PNL, precum şi achitarea la zi a cotizaţiei”, a precizat Dan Popescu referitor la subiect.

Teodor Niţulescu, pe de altă parte, susţine că, în contextul în care a fost chiar copreşedinte al PNL Teleorman o perioadă, o discuţie referitoare la calitatea sa de membru al partidului este una inutilă. Mai mult, susţine fostul lider PDL, pe 12.11.2015, data la care au fost depuse memoriile prin care au fost reînnoite adeziunile membrilor de partid, adeziunea sa a fost trimisă de la organizaţia PNL de la Roşiorii de Vede, la organizaţia PNL Alexandria. (Violeta Mocanu)

One Comment

  1. JANICI AMANDOI!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.