Social

Peste o mie de teleormăneni sunt izolați la domiciliu

61 de persoane erau cazate, duminică după-amiază, în centrele de carantină funcțioanle la nivelul județului, transmite Centrul de Comunicare al Cmitetului Județean pentru Situații de Urgență. În schimb, în ultima perioadă a crescut numărul celor pentru care a fost luată măsura izolării, astfel că în prezent 1.029 de persoane sunt izolate la domiciliu și monitorizate de autorități. Cei mai mulți dintre cei  care sunt, în prezent, izolați la domiciliu sunt teleormăneni veniți din zonele galbene și roșii de risc și care nu mai sunt obligați să meargă în centrele de carantină, așa cum se întâmpla pe durata stării de urgență.

Numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 130, în Teleorman, conform celei mai recente informări a Grupului de Comunicare Strategică, în ultimele 24 de ore fiind confirmate două noi cazuri de îmbolnăvire.

Din totalul persoanelor confirmate cu COVID-19 la nivelul județului, 25 sunt cadre medicale, potrivit Direcției de Sănătate Publică, patru dintre acestea fiind confirmate în ultima săptămână.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.