Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Peste 75% dintre medicii de familie din Teleorman semnaseră, până joi dimineaţă, acte adiţionale la contractul cu CJAS

La nivelul judeţului Teleorman, până în dimineaţa zilei de joi, 4 ianuarie, 128 dintre cei 167 de medici de familie care oferă servicii medicale au semnat acte adiţionale la contractul cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS), potrivit preşedintelui instituţiei, Marius Nica. Acesta a precizat că se aşteaptă ca toţi medicii de familie din judeţul Teleorman să semneze actele adiţionale la contractele de furnizări servicii şi, totodată, că nu au existat sesizări sau plângeri de la pacienţi care să nu fi primit servicii medicale primare.

Până la sfârșitul anului 2017, la nivel naţional, peste 60% din medicii de familie aflați în relații contractuale cu casele de asigurări de sănătate au semnat actele adiționale de prelungire pentru trimestrul I al anului 2018 a contractelor încheiate de furnizorii de servicii medicale cu casele de asigurări de sănătate, iar reprezentanţii Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate solicită medicilor de familie maximă responsabilitate faţă de pacienții pe care-i au în îngrijire. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code