Peste 650 de solicitări la Ambulanţă, la final de săptămână; patru persoane au fost găsite decedate

658 de solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă în perioada 02 martie, ora 00.00– 05 martie, ora 09.00, iar patru persoane au fost găsite decedate, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului SAJ Teleorman. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi în două accidente rutiere, la Orbeasca de Jos şi Lăceni, soldat cu şapte victime.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, cele mai multe solicitări, respectiv 66, au fost înregistrate pentru dureri abdominale sau de spate, în timp ce alte 58 de solicitări au fost pentru tuse şi probleme respiratorii minore.

Totodată, 48 de teleormăneni au apelat serviciul unic de urgenţă 112 pentru cefalee, în timp ce alte 29 solicitări au fost pentru accidente diverse.

Alte 11 solicitări au avut la bază conflicte şi agresiuni fizice, în timp ce 35 de minori au avut nevoie de intervenţia echipajelor de ambulanţă în intervalul menţionat, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanţă Teleorman.

De asemenea, în intervalul menţionat, echipajele SAJ s-au confruntat şi cu şase cazuri de oameni căzuţi în stradă, cu opt intoxicaţii, precum şi cu opt cazuri psihiatrice. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code