Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Peste 560 de solicitări la Ambulanţă în minivacanţa de 1 Decembrie/ Nouă persoane au fost găsite decedate

563 de solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă în perioada 30 noiembrie, ora 00.00 – 4 decembrie, ora 08.00, iar nouă persoane au fost găsite decedate, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului SAJ Teleorman. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi în şapte accidente rutiere, soldat cu 11 victime.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, cele mai multe solicitări, respectiv 73, au fost înregistrate pentru dureri abdominale sau de spate, în timp ce alte 60 de solicitări au fost pentru cefalee.

Totodată, 50 de teleormăneni au apelat serviciul unic de urgenţă 112 pentru tuse şi probleme respiratorii minore, în timp ce alte 18 de solicitări au fost pentru accidente diverse.

Alte 6 solicitări au avut la bază conflicte şi agresiuni fizice, în timp ce 21 de minori au avut nevoie de intervenţia echipajelor de ambulanţă în intervalul menţionat, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanţă Teleorman.

De asemenea, echipajele SAJ s-au confruntat şi cu 15 cazuri psihiatrice, dar şi cu 8 intoxicaţii.

În ceea ce priveşte persoanele găsite decedate, potrivit informaţiilor furnizate, este vorba despre trei femei, cu vârste de 68, 70 şi 82 de ani, din localităţile Poroschia, Plosca şi Tudor Vladimirescu, dar şi de şase bărbaţi cu vârste de  54, 56, 58, 62, 69 şi 74 de ani, din localităţile Videle, Şoimu, Roşiorii de Vede, Bogdana, Bragadiru şi Beiu. (Violeta Mocanu)

 

Leave a Comment

*

code