Peste 550 de solicitări la Ambulanţă, la final de săptămână; trei persoane au fost găsite decedate

553 de solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă în perioada 13 aprilie, ora 00.00– 16 aprilie, ora 08.00, iar trei persoane (bărbaţi cu vârste cuprinse între 50 şi 65 de ani) au fost găsite decedate, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului SAJ Teleorman. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi în trei accidente rutiere, soldate cu cinci victime.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, cele mai multe solicitări, respectiv 71, au fost pentru dureri abdominale sau de spate, în timp ce alte câte 53 de solicitări au fost înregistrate pentru tuse şi probleme respiratorii minore şi pentru cefalee.

Pe de altă parte, 13 solicitări au avut la bază conflicte şi agresiuni fizice, în timp ce 17 minori au avut nevoie de intervenţia echipajelor de ambulanţă în intervalul menţionat, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanţă Teleorman.

De asemenea, în intervalul menţionat, echipajele SAJ s-au confruntat şi cu patru cazuri de oameni căzuţi în stradă, cu patru intoxicaţii, cu şase cazuri psihiatrice, precum şi cu patru tentative de suicid. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code